Nieuws

25/26 maart 2017, LJC MTB Burgh Haamstede

Burg Haamstede 2017podium7 Havelter jeugdleden, met familie en Arnoud Korf, zijn voor deze dag afgereisd naar Zeeland om deel te nemen aan de wedstrijd. Het weer was prachtig en het parcours  super; technische stukken, klimmetjes, drop off, zandduinen, bredere tracks en singletracks. Er werd weer flink gestreden in alle categorieën.
Lars Smit reed in categorie 4, en eindigde daar als 18e.
Categorie 6 werd vertegenwoordigd door 3 Havelters: Isa Boverhof, zij werd 10e meisje, Xander Drogt werd 22ste en Bart Kortleve eindigde als 2e en kwam helaas net te kort om de mede koploper nog op de streep te kloppen. Hij ontving een prachtige handgemaakte zilverkleurige trofee in de vorm van een cassette belegd met Zeeuwse knopen.
In categorie 7 streden ook 3 jeugdleden. Justin van Heuzen die dit seizoen voor het eerst meedoet aan de LJC eindigde op een nette 29e plek, Ruben Kortleve werd 21e en Brian de Vries 19e.
Daarna was het de eer aan de funners. Helaas waren last minute een aantal vaders afgehaakt, maar Arnoud reed mee en eindigde op een hele goede 8e plek. Wat ongelofelijk knap is als je bedenkt dat hij al de hele dag op de been was om de jeugd aan te moedigen. Top dus!
Ook zondag werd nog een mooie prestatie neergezet door Havelte; Daphne de Vries pakte de 2e podiumplek bij de nieuweling meisjes.
Allemaal hartstikke goed gedaan en team Xtreme bedankt voor de mooi georganiseerde wedstrijd!

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu