Nieuws

LJC Oldenzaal

podium 1 april kleinAfgelopen zaterdag, 1 april, werd de LJC wedstrijd in Oldenzaal gereden. Het Twentse Ros had het parcours er prachtig bijliggen. Er waren allerlei obstakels gebouwd sinds vorig jaar maar de stijle klimmetjes en bijbehorende afdalingen waren nog als vanouds.
Lars Smit heeft zijn wedstrijd al in de regen moeten fietsen. Dit maakte het parcours nog uitdagender! Hij eindigde als 17e in categorie 4. In categorie 5 moest Lars Bosma achterin het veld starten vanwege pech in een van de eerdere wedstrijden. Maar ondanks dat toch als 30ste is geëindigd. Ook Isa, Xander en Bart hadden het natte parcours nog even verkend voordat ze van start moesten. Xander werd 17e, Bart eindigde na een spannende race in de eindsprint als 2e op het podium, en Isa werd 8e bij de meiden van categorie 6. In categorie 7 eindigde Justin als 25ste, Ruben als 18e en Brian reed gedurende de wedstrijd naar een mooie 7e plaats.
Op zondag was het prachtig weer. Op deze dag startte Arnoud bij de funners. Helaas bleef het bij een start, want door pech met ketting en derailleur kon hij de race niet afmaken. Daphne reed naar een 7e plek bij de nieuwelingen meisjes.
Allemaal gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

lars bosma kleindaphne

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu