Nieuws

Rabobank dikke banden race

rabobankOp zaterdag 29 april 2017 worden er tijdens de Landelijke Jeugdcompetitie Mountainbike de Rabobank Dikkebandenwedstrijden gehouden.

 

 

De dikke bandenrace wordt georganiseerd voor kinderen die willen kennismaken met het mountainbiken en voor hen die nog net niet aan de reguliere wedstrijden willen deelnemen. Het is op de voormalige Amerikaanse basis, op de Havelterberg, voor de zesde keer. Kinderen die fietsen leuk vinden, in het bos en op zand, kunnen heerlijk meedoen in een aantal korte wedstrijden. We proberen de jeugd te vermaken en kennis te laten maken met de fietssport. Deelname is gratis.

dikke banden 2016Je moet wel een fiets meebrengen die een banddikte heeft van minimaal 28 millimeter. Als je geen geschikte fiets hebt dan kun je er een lenen. Zorg dan wel dat je je tijdig opgeeft, het aantal fietsen is beperkt.

De organisatie is in handen van de MTB Vereniging Havelte. Zij zorgen voor helmen en zetten het parcours uit. De wedstrijden beginnen om 14:00 uur en zijn voor de kinderen van alle basisscholen in de gehele regio. Je mag deelnemen vanaf 7 jaar.

Voor alle deelnemers is er leuke herinneringen en de winnaars krijgen een mooie plak. Dat hoort bij het fietsen. Na het fietsen is het heerlijk vertoeven op Havelterberg want je kunt kijken naar de Nationale toppers in mountainbiken. Inschrijfadres: jeugd@mtbhavelte.nl

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu