Nieuws

LJC Groesbeek

Groesbeek LarsOp 24 juni werd weer voor het eerst sinds lange tijd de hel van Groesbeek voor de jeugd categorieën gehouden. Voor onze jeugd voor het eerst dat ze hieraan deelnamen en Lars Smit mocht het spits afbijten. Met nog een beetje spierpijn van de run van de dag ervoor presteerde Lars het om op een mooie 13e plaats te eindigen.
Bart Kortleve werd helaas ook gehinderd door een pijnlijke knie en moest zich daarom gedurende de race laten terugzakken naar de 6e plek. Groesbeek XanderXander Drogt groeide juist gedurende de wedstrijd en klom vanaf een 32e plek direct na de start naar de 17e plek op de eindstreep. Ook voor Isa Boverhof was het zwaar vanwege last van haar rug . Uiteindelijk 9e bij de meiden.
Justin van Heuzen was namens Havelte de enige die startte in categorie 7. Ruben Kortleve zat namelijk nog in zijn verplichte rust periode vanwege een gebroken sleutelbeen. Justin was zeer tevreden over het verloop van de wedstrijd. Gedurende de hele race wist Justin renners in te lopen. Doordat hij zich helemaal had gegeven moest hij bovenaan de laatste klim voor de finish toch een plek je toegeven, hij eindigde uiteindelijk als 23e.Groesbeek Justin
Super knap dat jullie allemaal de Hel van Groesbeek doorstaan hebben

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

  •  zo 3 maart wintercompetitie Steenwijk
  • wo 13 maart voorjaarsledenvergadering
  • zaterdag in maart groot...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu