Nieuws

Nieuwsbrief jeugd, juli 2017

nieuws jeugdBeste lezers,

De laatste nieuwsbrief voor dit seizoen.

 

Teken:

We naderen de zomervakantie, en hebben al veel mooi weer gehad. Voor teken een ideaal leven in het bos. Controleert u, uw zoon of dochter na het bezoek aan het bos, na de training op teken?

Meer informatie kun je vinden op: https://www.tekenradar.nl.

 

Kamp helmmoet:

Volgend weekend vindt Kamp Helmmoet plaats achter de site, lekker in het bos. Inmiddels hebben zich 25 kinderen opgegeven en veel hulp van ouders of verzorgers kunnen we verwachten. Ook een aantal jongeren  helpen met de trainers het kamp tot een succes te maken. Vanaf deze plaats wil ik een ieder alvast bedanken voor zijn inzet, die nog volgt. Een verslag van het kamp kunt u t.z.t. lezen op de website.

 

Wedstrijden:

De laatste tijd zijn er veel wedstrijden verreden. Verslagen van de LJC staan regelmatig op de website. Uitslagen van de zomercompetitie kunt u daar ook vinden. Daarnaast zijn er ook streetraces gefietst in de omgeving. Op https://results.sporthive.com kunt u uitslagen vinden van 2 laatst genoemde wedstrijden.  En op de site van de KNWU  de LJC.  MTB zomerCup bij KNWU Noord.

We hopen dat een ieder tevreden is over zijn of haar resultaten. En wensen jullie veel succes met de volgende wedstrijden.

 

Woensdag 30 augustus Streetrace Havelte:

Een super leuke, laagdrempelige wedstrijd, waar veel kinderen voor het eerst hun eigen streetrace rijden van onze club. Komen Julie ook? De wedstrijd is op woensdagavond, in de laatste week  van jullie vakantie. Dus wel blijven fietsen! Meer informatie volgt op de website.

 

De trainingen:

8 juli                      De laatste voor de zomerstop op zaterdagmiddag

18 juli                    De laatste dinsdagavond training

We starten op:

5 september     met de dinsdagavondtraining, 18.30 uur

9 september     met de zaterdagmiddag training, 14.00 uur

Denk eraan: Fiets technisch weer in orde bij de start van de trainingen.

Instructiedag:

Op zondag 17 september volgen een heel aantal trainers en ouders een instructiedag. Om de trainingen succesvol te laten verlopen. We zijn met een geweldig mooie groep van ca. 15 personen.

Dit naar aanleiding van de oproep in de mailing. Hebt u ook belangstelling om begeleidende ouder of ouder te zijn tijdens de training? Schroom niet geef het door en u kunt later ook gerichte informatie ontvangen.

Rabo jeugddag 23 september 2017:

Reserveer de datum alvast in de agenda van uw zoon of dochter. Dit is een hele dag, geheel verzorgt in het teken van Mountainbiken. Meer informatie volgt na de zomer.

 

Enquête:

Vorige week aangeboden aan de jeugd/ouders verzorgers zodat we inzicht kunnen krijgen.

Inzicht wat jullie willen doen met de training en bereiken.  Zodat we kunnen kijken of we de trainingen anders moeten gaan geven en wat eventuele wensen zijn.

Voor degenen die er niet waren, hij zit bijgesloten bij deze mail. Invullen en via de mail terug is prima, zaterdagmiddag aan mij geven of aan de trainer of zaterdagmiddag invullen is ook goed,kom even naar me toe voor een formulier. Hoe meer ingevulde formulieren, des te meer we er mee kunnen. We hebben 40 ingevulde enquêtes,  op naar de 80. Helpt u uw zoon of dochter even? Alvast hartelijk dank voor de medewerking.

 

Namens de trainers mag ik jullie allen een hele fietsrijke sportieve mooie zomervakantie wensen!

Met vriendelijke groet,

Marieke Bakker

jeugd@mtbhavelte.nl

Nog een tip:  Fiets4-daagse in Drenthe vanuit Hoogersmilde 25 of 50 km op de MTB.

25 tot 28 juli, je kunt ook één dag mee doen, waardoor het goed te doen is ook voor kinderen.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu