Nieuws

Trainingsdag Tecklenburg

Hermannsweg-Lienen.jpg 05Op zondag 17 december 2017 organiseert mountainbikevereniging Havelte eo. een trainingsdag in het mooie Teutenburgerwald in Duitsland. Een mooie gelegenheid om eens over grens nieuwe tracks en trails te verkennen.

We hebben een mooie route van 54 km met het nodige hoogteverschil uitgekozen tussen Tecklenburg en Bad Iburg, de route voert grotendeels over de bekende Hermannsweg.

We verzamelen om 7.45uur op de carpoolplaats bij de McDonalds in Meppel en vertrekken (eigen vervoer) om 8.00 uur richting Tecklenburg. Na ongeveer 1,5 uur rijden komen we aan in Tecklenburg waarbij de startplek het parkeerterreintje van het zwembad Waldfreibad (Handal 53,49545 Tecklenburg,Duitsland).

Als iedereen aanwezig is en gereed is voor de tocht vertrekken we uiterlijk om 10.00 uur!!

Afhankelijk van het aantal en het niveau van de deelnemers, rijden we de tocht mogelijk in enkele groepen.

We rijden de route linksom, daar zit het zwaarste deel met mooie beklimmingen waarbij op het hoogte punt een uitkijktoren staat met fantastisch uitzicht over de gehele regio! Na een afdaling hebben we een pauze gepland in Bad Iburg waar gelegenheid is om iets te eten (voor eigen rekening). De terugweg vanuit Bad Iburg gaat hoofdzakelijk over de Hermannsweg is erg mooi en een beetje glooiend!!

Als het je leuk lijkt om deze dag mee te doen meld je dan even aan bij:

Herbert van Brussel

hvbrussel@gmail.com

o.v.v. naam, adres en telefoonnummer

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

  •  zo 3 maart wintercompetitie Steenwijk
  • wo 13 maart voorjaarsledenvergadering
  • zaterdag in maart groot...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu