Nieuws

Nieuwsbrief jeugd, december 2017

nieuws jeugdBeste lezers,

We staan vlak voor de feestdagen.

Zaterdag de 23e geen training.

Vrijdag de 29e december houden we de oliebollentocht.

We starten om 14.00 uur gewoon vanaf de parkeerplaats van Het Holtingerveld. U mag deelnemen aan deze tocht.

Aan het einde van de tocht/training gaan alle mountainbikers naar de voetbalkantine van F.D.S. op de Havelterberg, oliebollen eten. En chocolademelk drinken. Om 15.30 uur kunt u uw zoon of dochter daar weer vandaan meenemen of ophalen. Ze gaan niet met de trainer terug naar de parkeerplaats. Het adres van de kantine is: Haarweg 27, 7974 HE Havelterberg.

Zaterdag 6 januari gaan de trainingen weer van start.

Pasavond kleding:

Zoals bekend, fietsen we allen in clubshirtjes en een clubbroek of zwarte fietsbroek.

Woensdag 3 januari in De Veldkei, Veldkamp 77 te Havelte, is de pasavond. Vanaf 19.45 uur. Na het passen kunt u de juiste maat bestellen op de webshop. (Via de website)Op 15 januari gaat de webshop dicht en gaat de bestelling in 1 keer de deur uit. Na een week of 8 wordt de kleding uitgeleverd. Volgende sluitingsdata van de webshop zijn: 15 mei en 15 september. Denk vooruit m.b.t. de seizoenen.

Naar aanleiding van de 1e pasavond bij Garage Jubbega in Meppel is nog een vest blijven liggen. Maat 158/164. Van wie is hij? Mail of bel me maar.

Wintercompetitie:

Zondag 14 januari start de Wintercompetitie. Onze club en de Stichting Steenwijk 2000 organiseren dit. Twee wedstrijden op Havelterterrein en 2 op de Woldberg.

Stichting Steenwijk 2000 heeft de aftrap dit jaar. Het is op Het Goor 1, te Baars. Bij het Frion gebouw in de buurt. Deze wedstrijdjes zijn ook leuk voor de recreatieve jeugd( 6/7+). Mede om te kijken of je wedstrijdjes leuk vindt en je zelf meten aan clubgenootjes. Je kunt aan één of 2 wedstrijdjes mee doen, maar ook aan alle 4. Aan jou de keuze. Doe je ze alle 4, dan tel je mee in het klassement en maak je kans op een prijs. Ook zijn er dagprijzen. En de dames strijden in een apart klassement. Als je mee doet, heb je jezelf al overwonnen. Clubkleding verplicht. Je betaald een kleine bijdrage voor deelname, € 3,00 per wedstrijd. Plus voor een dagkaart van de KNWU (€ 3,00). Een stuurbord heb je nodig, die koop je voor € 5,= ter plaatse en kun je alle 4 wedstrijden mee rijden. Doe je meerdere wedstrijdjes mee, dan is het qua kosten handig om basislid te worden van de KNWU. € 11,50 voor 2018. Dit is een verzekeringsbijdrage. Opgeven ter plaatse of even een mailtje naar wedstrijd@mtbhavelte.nl. En een chip (voor de tijdsregistratie) ben je nodig, die kun je huren ( +borg) of aanschaffen. Meer informatie staat op de website. De wedstrijden worden zondags 's morgens verreden. Voor de wedstrijden uit, ga je het parcours verkennen en warm fietsen. De andere data zijn 4, 18 en 25 februari 2018.

Verder:

Na overleg met het bestuur ben ik afgetreden als bestuurslid en heb ik mijn functie neergelegd. Ik heb met heel veel plezier de contacten onderhouden, met ouders, jongeren en trainers. En activiteiten georganiseerd. Maar met de huidige omstandigheden kan ik mijn vrijwilligerswerk niet voldoende behartigen.

 

*****Mocht iemand tijd en zin hebben in deze leuke functie, jeugdcoördinator, neem contact op met Herbert van Brussel, 06-45056533 of hvbrussel@gmail.com. Ook wanneer je een gedeelte van de taken wilt doen. *****

Herbert is ook contactpersoon wanneer er vragen zijn over de recreatieve jeugdtrainingen.

Dit was mijn laatste nieuwsbrief. Bij activiteiten zult u mij vast nog weleens aantreffen. Ook wil ik mij inzetten voor het houden van de kledingbeurs (24 mrt 2018) en 2e hands clubkleding(jaarrond). Hoe dat precies vorm te geven gaan we de komende tijd bekijken. Doorgeven aan mij mag zo en zo. Via mail of telefonisch.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Marieke Bakker

 

Namens het bestuur en jullie trainers wensen wij jullie:

Fijne feestdagen en een voorspoedig fietsrijk 2018.

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

  •  zo 3 maart wintercompetitie Steenwijk
  • wo 13 maart voorjaarsledenvergadering
  • zaterdag in maart groot...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu