Nieuws

LJC Beesel 2018

PodiumOp de zaterdag in het Hemelvaart weekend reed de jeugd van Havelte de LJC in Beesel. Een heel mooi parcours midden in het bos met vele klimmen en wortelpaden en zand...
 De Gebroeders Smit reden beide een fantastische wedstrijd. Jens bereikte in categorie 1 een podium plek als 3e jongen en kreeg naast de eer een beker èn bloemen . Lars (cat5) reed goed in het wiel van nummer 5 terwijl hij nummer 4 al in het vizier had. Helaas liep zijn ketting eraf en moest hij ze laten gaan. Toch nog een hele mooie 8e plek gepakt en daarbij menig concurrent achter zich kunnen laten!
 unnamedOok de gezusters Vermeer waren van de partij in categorie 4. Zij reden een mooie race op het steile Limburgse parcours. Yvette werd 6 e en Inge 8e bij de meiden.
In categorie 6 reed  Nick Methorst voor Havelte. Dit was zijn 2e LJC wedstrijd en deze keer kwam hij als 41e over de streep en zeer waarschijnlijk een hele mooie ervaring rijker!
 Bart Kortleve had een mooie loting bij de start van categorie 7. Helaas was er een valpartij in de achterhoede op 70 m na de start. Pas na 500 m fietsen kreeg de kop van de wedstrijd door dat ze terug moesten voor een herstart. De jury besloot dat er ook opnieuw geloot moest worden. Voor Bart pakte dat minder goed uit, ditmaal zat hij vrijwel achteraan. De herstart verliep zonder problemen en na een flinke inhaalrace is Bart als 4e geëindigd. Helaas net buiten het podium maar ook van hem een hele mooie prestatie!unnamed 1
 Na de jeugd was de start van de open klasse. Hieraan deed trainer Arnoud Korf himself mee. Ook hem was het lot niet gunstig gezind.. hij mocht als allerlaatste oprijden. Na wat gemopper en geslalom kwam hij toch lekker in de wedstrijd en sloot uiteindelijk namens Havelte deze zomerse dag in Beesel af. Allemaal goed gefietst, op naar de volgende wedstrijd!

unnamed 2

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu