Nieuws

Volwassenen dinsdagavond Nightbiken (okt-mrt)

nightbikingHet is zonde om de goede conditie die je hebt opgebouwd in de zomer helemaal te verliezen, daarom komt de MTB ver. Havelte vanaf dinsdag 2 oktober met "Nightbiking". Tijdens deze MTB trainingen wordt gedurende de winterperiode wekelijks op de dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur, een afwisselend programma verzorgt rondom Steenwijk of de Havelterberg.

De trainingen zullen bestaan uit intensieve en/of MTB technische trainingsblokken op verkeersluwe verlichtte locaties (oa. bossen, parken, industieterreinen, viaducten, parkeerplaatsen enz.) 

We starten om en om in Steenwijk en Havelterberg, de 1e en de 3e dinsdag van de maand in Steenwijk en de 2e en de 4e in Havelterberg. De startlocaties zijn:

  • Steenwijk - Parkeerterrein aan de Oosterpoort.
  • Havelterberg - boven aan de toegangsweg richting de site.

Kijk voor een impressie van de trainingen naar deze video die we vorig jaar hebben gemaakt:

Lijkt het je leuk en blijf je ook graag in de winter in (top)vorm... meld je dan nu aan!!! Dit kan door een mail te sturen naar trainingen@mtbhavelte.nlonder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Belangrijk voor de "Nightbiking" in Steenwijk en Havelterberg is dat er gezorgd wordt voor goede verlichting (voor en achter) en eventueel aanvullende een fel verkeershesje (niet verplicht wel veilig!). Zonder verlichting wordt er niet getraind!!!

Tips:
Via deze (http://www.mtb-led.com/
) link is een "relatief" goedkope lamp aan te schaffen die erg veel licht geeft, natuurlijk zijn er hier naast ook voldoende andere (goedkopere) lampen die voldoen.

Een verkeershesje bij de Action kost minder dan 2 euro;

Vragen of ideeën?
Als er nog vragen, ideeën of suggesties zijn mail dan naar trainingen@mtbhavelte.nl of bel naar 06-45056533.

Trainingsregels

Er zijn een aantal simpele regels die tijdens de trainingen van de vereniging in acht genomen moeten worden vanwege je eigen veiligheid, plezier en die van je clubgenoten. Klik hier voor de regels

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu