Nieuws

Onderhoud MTB route op 5 januari

onderhoud 1Delen van onze ATB-route zijn aan onderhoud toe. Het zou prachtig zijn als we dit met veel helpende handen kunnen gaan doen zodat we zoveel mogelijk in één keer aan kunnen pakken.

Kun jij komen helpen? Dan verwachten we je op zaterdag 5 januari 2019 a.s. om 8.30 uur bij De Toegangspoort Holtingerveld(vlindertuin) vanaf daar gaan we het terrein in. Koffie/Thee en wat lekkers staat klaar, ook tijdens de werkzaamheden.

Rond de middag wordt er voor de lunch gezorgd. We hopen zo rond 15.00 weer terug te zijn bij De Toegangspoort Holtingerveld(vlindertuin).

Het meenemen van wat gereedschap zoals een snoeischaar of zaag is wel wenselijk. Heb je zelf een motor bosmaaier of stokmaaier mag je die natuurlijk ook meenemen. Voor motomix brandstof wordt gezorgd.

Ander groot gereedschap wordt door onze sponsoren Comfortuin uit Meppel en Schreur Hoogwerker systemen uit Rogat beschikbaar gesteld.

Om een juiste inschatting te maken met hoeveel hulp we aan de slag kunnen graag een berichtje via de mail beheerenonderhoud@mtbhavelte.nl. Geef hierin ook aan welk gereedschap je eventueel kunt meebrengen.

onderhoud 2

Met vriendelijke groet, graag tot 5 januari,

Peter Beijne

beheerenonderhoud@mtbhavelte.nl

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu