Nieuws

Basislidmaatschap 2019

LOGOhavalteUITGEKNIPTzwartnaarroodBeste leden,

Met ingang van 31 december 2018 worden de basislidmaatschappen KNWU weer beëindigd. Dit om te voorkomen dat er mensen zijn die over 2019 geen basislidmaatschap meer willen en dit nog niet hebben aangegeven, volgend jaar weer door de KNWU aan de vereniging worden doorbelast. We draaien dan als vereniging namelijk op voor de kosten.

De regelgeving voor verzekerd deelnemen aan wedstrijden zijn in de loop van het afgelopen jaar gewijzigd. Voor het deelnemen aan club- en interclubwedstrijden (wintercompetitie, ICW en funklassewedstrijden) is een lidmaatschap NTFU gelijk gesteld aan het basislidmaatschap. Leden van Mountainbikevereniging Havelte van 15 jaar en ouder zijn automatisch lid van de NTFU en kunnen dus zonder een basislidmaatschap deelnemen aan deze wedstrijden. Voor jeugdleden van mountainbike vereniging Havelte geld nog steeds de verplichting van een basislidmaatschap (of dagverzekering a € 5,00 per wedstrijd) om te kunnen deelnemen aan wedstrijden, zij zijn namelijk nog geen NTFU lid. Mochten er hierover nog vragen zijn mag je me altijd mailen.

Degene die ook in 2019 weer een basislidmaatschap wil en dit nog niet heeft doorgegeven, kan dit weer aangeven middels een mailtje naar wbosscha@ziggo.nl.

Kosten basislidmaatschap via de vereniging bedragen € 11,50 en zullen per automatische incasso worden geint.

Voor iedereen die voor 2019 een licentie hebben aangevraagd wordt het basislidmaatschap automatisch verlengd.

Ik wens jullie een voorspoedig en sportief 2019.

Wolter Bosscha

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu