Nieuws

Rood op het podium

dagprijsOp 10 febr 2019 werd de laatste wedstrijd in de wintercup noord gereden. Het waren natte rondes in de voormiddag voor de jeugd met veel regen maar dat weerhield de jeugd van Havelte er niet van om erg goed hun best te doen. De resultaten waren dan ook vaak op het podium zichtbaar.

Jens otter behaalde een 3e plek in cat. 1 , En Lieke Capelle behaalde bij de dametjes weer de 1e plek. In de cat. 2 en 3 fietste Colin Beugelink, Stan Kemper en Casper Bezembinder respectievelijk op een 4e, 5e en 7e plek.

Hierna waren Hidde Otter en Rick Tissingh aan de beurt. Ook zij reden fantastisch. Hidde had erg last van zijn buik wat zelfs voor de omstanders zichtbaar was tijdens de race en haalde hierdoor de 4e plek wat zeker hierdoor erg goed gedaan was. Ook Rick gaat de laatste tijd hard vooruit wat goed was voor een 6e plek en dat in een veld van 16 fietsers!! Maar helaas voor de heren in deze categorie reden er ook 4 super dames mee deze waren allemaal goed voor de 2e, 3e, 4e en 5e plek. Waarvan de nr 2 en 3 weer voor Havelte op het podium mochten. Yvette en Inge Vermeer reden mooi voorop. Helaas voor Yvette was Maureen Abma haar 1 sec. voor op de streep. Maar een welverdiende 2e plek waar ze hard voor gereden heeft.

In de laatste race voor de jeugd kwam Nick Methorst nog in actie, hij had net als Hidde erge last van de buik maar wist toch nog op de 3e plek te eindigen na een harde lange wedstrijd.

Na de ochtend werd het gelukkig droog want ook in de middag kwam Havelte in actie. Deze keer kwam Gaby Vermeer uit bij de Nieuwelinge meisjes. Ook zij heeft een mooie wedstrijd gereden en de 3e plek bemachtigd. Nummer 1 en 2 waren ver vooruit maar 4 en 5 konden haar zeker niet bijhouden deze keer.

Alle rijders waren blij met de behaalde medailles. Maar er werden deze dag ook bokalen uitgedeeld want het was de finale van de wintercup.

Hierbij kleurden de podia weer mooi rood.

Cat 1:Jens 3e dametjes: Lieke Capelle 1e

Cat2 en 3: Stan Kemper 3e

Cat 4 en 5 :Hidde Otter 2e dames: Yvette Vermeer 2e , Inge Vermeer 3e

Cat 6 en 7: Nick Methorst 3e

We hebben als Havelte een super wintercompetitie gereden en hopelijk zijn we met grote getalen weer in de zomer op de wedstrijden te vinden als club! Zowel in het noorden als in de rest van het land. GO HAVELTE!!

Nancy Vermeer

 

eindklassement y i

gaby podium

hidde

lieke

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu