Nieuws

Wie kan er helpen bij de Koningscup?

Koningscup Havelte startBeste leden van MTB Havelte e.o.,

 

Eind deze maand organiseren wij weer onze jaarlijkse landelijke mountainbike wedstrijd. Het was nog even onzeker of het terrein wel begaanbaar zou zijn, maar we kunnen er toch weer wat moois van maken.

 

Zoals gewoonlijk hebben we twee wedstrijddagen: zaterdag 27 april de Nationale Rabobank Jeugdwedstrijd en zondag 28 april de nationale MTB wedstrijd "Koningscup", met diverse nationale toppers aan de start.

 

De voorbereidingen voor dit mooie MTB evenement zijn uiteraard alweer in volle gang. De mannen van de wedstrijdcommissie proberen er weer iets moois van te maken. Uiteraard kan dit niet zonder uw hulp. We zijn u allemaal een dagdeel of meer nodig.


Dit jaar zijn we ook genoodzaakt om op de zaterdag voor het wedstrijdweekend de paden te herstellen en schoon te vegen. Ook daar zijn we uw hulp bij nodig.
Het opruimen is op zaterdag 20 april vanaf 9:00 vanaf de site.

Voor de opbouw en de beide wedstrijddagen hebben we vrijwilligers nodig die ons hierbij ondersteunen. We hebben mensen nodig voor het opbouwen, inschrijven, aan route staan en controleren, parkeren, fietscontrole, etc.


Op vrijdag 26 april rond 9:00 zullen we beginnen met het opbouwwerk. Tenten opzetten, parkoers uitzetten en ga zo maar door.
Zaterdag en zondag overdag hebben we 2 blokken (ochtend- en middagprogramma) en uiteraard is alle hulp welkom bij het afbouwen en opruimen zondag middag/avond.

 

Ben je in de gelegenheid en bereid om samen met ons te zorgen dat MTB Havelte e.o. er weer een geweldig MTB wedstrijd van gaat maken, meld je dan zo snel mogelijk aan als vrijwilliger via vrijwilligers@mtbhavelte.nl of neem contact op met ondergetekende op 06-11857592.
Graag bij aanmelding opgeven welke dagdelen u zou willen helpen. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

 

We zouden het fijn vinden als je ons kunt helpen om dit leuke evenement in stand te houden, alvast bedankt! 

 

Namens de wedstrijdcommissie van MTB Havelte e.o.
Rik Smit

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 15 december - Holtinger schaapskudde tocht.
  • za 28 december -...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu