Nieuws

Onderhoud MTB route 20 juli

bosbouw 20110209 1456619934

OPROEP voor VRIJWILLIGERS

 

Voor Groot maai- en snoeionderhoud aan onze ATB routes

 

Daar de geringe opkomst bij het vorige maai en snoeionderhoud hebben wij niet alle delen van onze ATB-route die aan maaien en snoeien toe zijn onderhanden kunnen nemen.

Omdat wij toch van mening zijn dat er voor de vakantie nog een keer gemaaid en gesnoeid moet worden doen we nogmaals een oproep aan onze leden en andere gebruikers om te komen helpen bij dit onderhoud.

 

We verzamelen op zaterdag 20 juli a.s. om 8.00 uur bij De Toegangspoort Holtingerveld (vlindertuin) vanaf daar gaan we het terrein in. Koffie/Thee en wat lekkers staat klaar ook tijdens de werkzaamheden.

Rond de middag wordt er voor de lunch gezorgd. We hopen zo rond 15.00 weer terug te zijn bij De Toegangspoort Holtingerveld(vlindertuin).

Het meenemen van wat gereedschap zoals een snoeischaar of zaag is wel wenselijk. Heb je zelf een motor bosmaaier of stokmaaier mag je die natuurlijk ook meenemen. Voor motomix/aspen brandstof wordt gezorgd.
Ander groot gereedschap wordt door onze sponsor Comfortuin uit Meppel

Om een juiste inschatting te maken wie er wel en niet komt en / of maar een deel of alles aan kunnen aanpakken graag even berichtje per mail of je komt en wat voor gereedschap je meeneemt.

 

Peter Beijne
beheerenonderhoud@mtbhavelte.nl

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu