Nieuws

Rabo Jeugddag

Rabobank

 

Op zaterdag 21 september 2019 wordt er een Rabobank Mountainbike Jeugddag gehouden.

Een mooiegelegenheid voor jeugd van 7 t/m 15 jaar die wil kennismaken met het mountainbiken. Alle verschillende onderdelen van het mountainbiken komen op een speelse manier aan bod; fietsbeheersing, obstakels, klimmen, dalen, bochtenwerk, snelheid, schakelen, remmen, enz. dit alles wordt uiteraard begeleid door deskundige MTB instructeurs. Tussen de onderdelen door zorg MTB Havelte zorgt voor eten en drinken.


Als het je leuk lijkt om deze dag mee te doen moet je je vooraf bij ons aanmelden. De kosten voor deze dag zijn € 5,00. Jeugdleden van MTB Havelte zijn ook welkom, ook zij moeten zich vooraf even aanmelden.


De inschrijving start om 10.00 uur. Na het indelen in groepen en uitdelen van MTB's zullen we rond 11.00 uur met het programma beginnen. De dag zal rond 15.00 uur eindigen met een korte wedstrijd.
Toeschouwers zijn de hele dag welkom, vooral aanmoedigingen bij de wedstrijdjes vanaf 14.00 uur vinden de kinderen fijn.


Wil je wel eens lekker in het bos fietsen, maar heb je geen mountainbike? Dat is geen probleem, als je het ons uiterlijk woensdag 11 september laat weten, zorgen wij tegen een vergoeding van €2,50 voor een fiets en een helm. Omdat het aantal mountainbikes beperkt is worden aanmeldingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Als er geen passende fiets meer beschikbaar is, laten we dat weten.
Speciale fietskleding is niet noodzakelijk, zorg wel voor wat sportieve kleding waar een spat modder op mag komen. Geen wijde broekspijpen i.v.m. de fietsketting.


Aanmelden kan bij:
Jeugd@mtbhavelte.nl
Geef daarbij behalve je naam, adres telefoonnummer en leeftijd, ook door of je een fiets en helm nodig hebt voor die dag. Wil je in dat laatste geval ook je lengte vermelden, zodat we kunnen zorgen voor een passende fiets.


De locatie is de voormalige Amerikaanse basis, aan de Ruiterweg in Havelterberg. Vanaf de Ruiterweg staat de route met bordjes aangegeven.
Let op, er kunnen maximaal 50 kinderen meedoen, dus geef je op tijd op.


"Rabobank MTB jeugddag
MTB ver. Havelte eo."

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu