Nieuws

Jeugdtraining MTB Havelte weer van start

POSTER SPORTER LR

Jeugdtraining MTB Havelte weer van start.

 

Tijdens de persconferentie van 21 april maakte het kabinet bekend dat de jeugd tot 18 jaar weer gezamenlijk mag sporten. Dat is voor alle jeugdige MTB-ers goed nieuws en waarschijnlijk staat iedereen te popelen om weer te gaan trainen.

 

Als vereniging hebben we ons aan diverse regels te houden die opgesteld zijn door o.a. RIVM, NOC/NSF, KNWU, NTFU en natuurlijk de Gemeente Westerveld. Afgelopen donderdag maakte de KNWU de wielersport specifieke adviezen bekend, waar we dan meteen aan de slag mee zijn gegaan. Op dit moment zijn we dan ook gezamenlijk een plan aan het opstellen zodat we weer met de training voor de jeugd kunnen starten. Omdat we een grote vereniging zijn, moeten er goede regels en protocollen opgesteld worden, om te zorgen dat we weer mogen trainen. Op dit moment zijn we bezig om een en ander uit te werken zodat we vanaf 9 mei Corona proof kunnen trainen.

 

Zaterdagmiddag 9 mei willen we weer van start met de training. De opzet zal anders zijn dan voorheen en waarschijnlijk zullen er nog wat andere veranderingen komen. Daarover komt in de loop van volgende week meer informatie op de website en zal ook door de trainers naar de diverse groepen gecommuniceerd worden.

 

Tot zaterdag.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu