Nieuws

Jeugdtrainingen herstart - volgens Corona richtlijnen

Afgelopen week zijn het bestuur, trainers en begeleiders druk bezig geweest om een "Corona" proof trainingsplan in elkaar te zetten.
Rekening houdend met alle regels en adviezen hebben we het voor elkaar gekregen om aanstaande zaterdag 9 mei weer te kunnen starten met de training voor de jeugd.
Door de diverse regeltjes is de training anders van opzet dan dat we normaal gewend zijn. We hebben gekozen voor 3 startplekken in plaats van 1 om zo wat spreiding te krijgen in het halen en brengen. Voor de jongste groep is er een kortere training dan anders om zo de ouders met meerdere kinderen bij onze vereniging de mogelijkheid te geven om tijdig bij de andere start/verzamelplaatsen te kunnen zijn.

De diverse groepen zullen gesplitst worden in kleinere groepjes om zo de voorzorgsmaatregelen beter in acht te kunnen nemen. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar is het zo ook makkelijker om de 1,5 mtr afstand te houden.

De training is opgezet in een zogenoemde circuit training. De trainers zetten daarvoor een aantal oefeningen uit en blijven bij die oefening, zij kunnen de oefening aanpassen naar het niveau van de groep die daar op dat moment is. De groepen zullen met hun begeleiders van de ene naar de andere oefening gaan. Hierdoor verhinderen wij contactmomenten via de trainingsattributen.

De verzamelpunten en tijden zijn als volgt.

Groep 1 en 2
Verzamelen om 14:15 bij de slagboom op de toegangsweg naar de Site(voormalige Amerikaanse basis). Daar zijn ze om 15:15 weer klaar om opgehaald te worden.

Groep 3 en 4
Verzamelen op de "normale" startplek om 14:00
Om 15:30 zijn ze daar weer terug.

De Sportklasse en Bikeskills trainen ook van 14:00 - tot 15:30 .
Deze groepen verzamelen nabij de parkeerplaats bij het Theehuis, ook aan de Van Helomaweg.

Om het halen, brengen en de training volgens de regels te laten verlopen hebben we enkele toezichthouders benoemd. Deze zijn te herkennen aan de gele hesjes en zullen bij de verzamelplaatsen en de trainingslocatie een oogje in het zeil houden. We vragen dan ook aan een ieder om de aanwijzigingen van deze toezichthouders dan ook op te volgen en proberen zo snel mogelijk weer te vertrekken en niet te blijven hangen.

De trainers zullen ervoor waken om de 1,5 mtr. afstand te houden tot de kinderen maar mocht het in uitzonderlijke gevallen niet anders kunnen, denk aan valpartijen, materiaalpech oid. dan is er ontsmettingsmiddel, handschoentjes etc aanwezig.

Uiteraard gaan we er van uit dat iedereen de geldende gezondheidsregels van het RIVM in acht neemt en daar zorgvuldig mee om gaat.

Sport bewust, houd je aan de spelregels, zo hebben we samen veel sportplezier.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu