Nieuws

Verslag Rabo jeugddag

IMG 20200927 085325 898

Rabobank Jeugddag 26 september 2020

 

Afgelopen zaterdag was het dan zover, onze jaarlijkse Rabobank Jeugddag.
Het was nog wel even spannend of het door zou gaan door alle beperkingen, maar gelukkig konden wij als vereniging ons conformeren de maatregelen vanuit het RIVM.

 

Om 8.00 uur verzamelden alle vrijwilligers zich op de voormalige Amerikaanse basis op de Havelterberg.
Alle benodigdheden waren vrijdagavond al verzameld en wij konden direct aan de slag. De tenten stonden al snel en zo konden wij aan de slag met het afzetten van het terrein en het klaarzetten van de oefeningen.

 

Om 10.00 uur waren de eerste enthousiaste kinderen er. De kinderen (ouders) hadden zich van te voren aangemeld, om wachtrijen te voorkomen bij de inschrijving. Wat een opkomst !!!! 77 kinderen stonden om 11.00 uur klaar om er een super leuke dag van te maken.

 

Na een welkomstwoord van onze voorzitter Wolter, werden de kinderen verdeeld in 6 groepen en kon de dag beginnen. Er waren verschillende onderdelen die getrotseerd mochten worden, waaronder een slakkenrace, bochtenwerk, duo sprint, diverse hindernissen en een lunch. Dit jaar konden we de kinderen trakteren op patat. Bedankt Popke!!

 

Nadat alle onderdelen afgerond waren werd er een wedstrijdje georganiseerd.
Nu konden de kinderen het geleerde in een wedstrijdje uitvoeren. Wat mooi om te zien hoe fanatiek alle kinderen dan zijn. Alle kinderen waren winnaars en werden beloont met een goed gevuld Rabobanktasje en een heerlijk ijsje van Snack en Zo uit Havelte.

 

Door de enorme inzet van alle vrijwilligers konden wij er samen een onvergetelijke dag van maken. Ook vele mooie woorden werden er door de ouders uitgesproken richting de vrijwilligers.

 

Iedereen super bedankt !!!!

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu