Nieuws

vrijwilligers voor 24-25-26 april

vrijwilligers1Geachte leden van MTB Havelte,

Het voorjaar staat voor de deur. Temperatuur stijgt en de zon komt er bij. Fietsweer!

Wij als bestuur van de MTB club richten onze blik naar een van de grootste evenementen van onze vereniging op 25 april de Rabo LJC en op 26 april 2015 de "Koningscupcup", met alle nationale toppers aan de start.

Naast de jaarlijkse bijdrage van Rabobank Zuidwest Drenthe wordt dit evenement mede mogelijk gemaakt door Agrifac, Hellinga, VisscherHolland en natuurlijk de leden van de vereniging.

Voor vrijdag, zaterdag en zondag zoeken wij vrijwilligers. Hulp bij het opbouwen, inschrijven, aan route staan en controleren, parkeren, catering en hand- en spandiensten. We zijn u allemaal een halve dag of meer nodig. Wij doen dat in blokken en daarom vragen wij u uw voorkeur aan te geven bij Wolter Bosscha.

Op vrijdag 24 april zal er overdag het eerste opbouwwerk worden verricht, zaterdag hebben we twee blokken en zondags hebben we drie blokken: de ochtend, de middag en hulp bij het afbreken. Er zijn vrijwilligers nodig voor de inschrijving, catering, controle en parkeren. Dus voor elke vrijwilliger wat wils.

Graag willen wij uiterlijk 17 april 2014 van u weten of u beschikbaar bent en welke schone taak u wilt vervullen.

Meld u aan bij Wolter Bosscha (0521-511417) / mail of bij één van de andere bestuursleden. 

Laat hierbij meteen weten op welke datum en welk dagdeel u beschikbaar bent: Vrijdag 24 april ochtend/middag/avond, 25 april ochtend/middag of 26 april ochtend/middag/avond.

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu