Nieuws

Prijsvraag van Vredenburg tweewielers

Win een Camelbak tas!

Eenvoudig drinken onder het fietsen? Camelbak maakt dit mogelijk! Dankzij de unieke, zelfsluitende en lekvrije drinktuit is het simpel, maar ook veilig om te drinken op de fiets. Zo zijn de Podium bidons van CamelBak perfect voor op de fiets. Dankzij de unieke, zelfsluitende en lekvrije drinktuit is het simpel, maar ook veilig om te drinken op de fiets. Door alleen te knijpen komt er water uit de bidons.

Naast bidons biedt CamelBak ook op andere manieren drinkoplossingen aan. image003CamelBak maakt verschillende typen race- en mountainbiketassen met drinkzakken. De mountainbiketassen van CamelBak beschikken over een grote drinkzak met een inhoud van 2 tot 3 liter en hebben diverse borst en heupbanden voor extra stevigheid tijdens extreme ritten. De tassen beschikken over goed geventileerde rugpanelen zodat de rug koel is en vrij van zweet.

image001

Onze sponsor, Vredenburg Tweewielers, is officieel CamelBak dealer en heeft ons de Camelbak tas TYPE MULE NV aangeboden die jij kunt winnen! Het enige wat jij hoeft te doen is antwoord geven op deze vraag:

Hoeveel liter water kun je meenemen in de Camelbak Type MULE NV ?

Stuur je antwoord voor 25 september op naar info@vredenburgbiketotaal.nl o.v.v. Camelbak actie. 28 september maken we de winnaar via de website bekend.

Webbanner20V0.120CON

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu