Nieuws

Rabobank MTB Jeugddag

banaan websiteOp zaterdag 26 september 2015 wordt er een Rabobank Mountainbike Jeugddag gehouden. Een mooie gelegenheid voor jeugd van 7 t/m 15 jaar die wil kennismaken met het mountainbiken. Alle verschillende onderdelen van het mountainbiken komen op een speelse manier aan bod; fietsbeheersing, bochtenwerk, snelheid, schakelen, remmen, enz. dit alles wordt uiteraard begeleid door deskundige MTB instructeurs. Tussen de onderdelen door zorgt MTB Havelte voor eten en drinken.

IMG 2421Als het je leuk lijkt om deze dag mee te doen moet je je vooraf bij ons aanmelden. De kosten voor deze dag zijn €2,50. Jeugdleden van MTB Havelte zijn ook welkom, ook zij moeten zich vooraf even aanmelden.

De inschrijving start om 10 uur. Na het indelen in groepen en uitdelen van MTB's zullen we rond 11 uur met het programma beginnen. De dag zal rond 14:00 uur eindigen. Daarna vinden de clubkampioenschappen Jeugd 2015 van de vereniging plaats.

Wil je wel eens lekker in het bos fietsen, maar heb je geen mountainbike? Dat is geen probleem, als je het ons uiterlijk woensdag 23 september laat weten, zorgen wij tegen een vergoeding van €5,- voor een fiets en een helm. Omdat het aantal mountainbikes beperkt is worden aanmeldingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Als er geen passende fiets meer beschikbaar is, laten we dat weten.

Speciale fietskleding is niet noodzakelijk, zorg wel voor wat sportieve kleding waar een spat modder op mag komen. Geen wijde broekspijpen i.v.m. de fietsketting.

Aanmelden kan bij: Ruud Smeenk, tel: 0521-351674 of 06-5436443

E.mail: R.Smeenk@home.nl; Geef daarbij behalve je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd ook door of je een fiets en helm nodig hebt voor die dag. Geef in dat laatste geval ook je lengte door, zodat we kunnen zorgen voor een passende fiets.

De locatie is de voormalige Amerikaanse basis, aan de Ruiterweg in Havelterberg. Vanaf de A32 afrit nummer 5 (Steenwijk-zuid) richting Havelte.

 

route site

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu