Nieuws

AH Parel van Drenthe 10 oktober

parel2Zaterdag 10 oktober a.s. start 's morgens om 9.00 uur op sportpark De Meerkamp in Havelte "De 17de AH Parel van Drenthe MTB toertocht". In 2014 deden ruim 550 deelnemers mee. Voor dit jaar wordt een vergelijkbare hoeveelheid fietsers verwacht. We hebben de met de medewerking van Defensie, Staatsbosbeheer, gemeente Westerveld en Natuurmonumenten, een toertocht uitgezet in de schitterende omgeving van Havelte.

 

De deelnemers kunnen kiezen uit twee routes, de 25 of 45 kilometer. De eerste lus wordt uitgelegd in het gebied Havelte Oost en daarbij komt u langs de uitgestrekte heidevelden, genieput, schaapskooi, de grafheuvels en de historische gronden van het Holtingerzand. De Pauze plek is bij de vernieuwde Schaapskooi. Na de pauzeplaats gaan de liefhebbers voor de lange ronde naar Havelte West.

 

Gestart kan worden vanaf 9.00 tot 10.30 uur in de kantine van voetbalver. Havelte op Sportpark de Meerkamp. De bezoekers worden via borden en parkeerwachters naar de parkeerplaatsen geleid. Deelname € 5,00 per persoon en voor NFTU leden € 4,00. Jongeren tot 14 jaar onder begeleiding gratis.

 

Onderweg wordt u prima verzorgd door Abe Brouwer AH uit Havelte met o.a. een heerlijk stukjes fruit, verschillende drankjes en een krentenbol.

Natuurlijk is de EHBO Havelte aanwezig voor noodgevallen.

 

Friso Berkenhout wDit jaar wordt het sleutelwerkt gedaan Friso Berkenhout van  "Meesters Tweewielers" aan de Gemeenteweg in  Staphorst.

 

 

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu