Nieuws

Moonlight citybiking 15+ ers

mountain-biking-at-night-003Het is zonde om de goede conditie die je hebt opgebouwd in de zomer helemaal te verliezen, daarom komt de MTB ver. Havelte vanaf dinsdag 6 oktober met "Moonlight citybiking". Tijdens deze MTB trainingen wordt gedurende de winterperiode (okt-mrt) wekelijks op de dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur, een afwisselend programma verzorgt in de steden Meppel en/of Steenwijk.

De trainingen zullen bestaan uit intensieve en/of MTB technische trainingsblokken op verkeersluwe verlichtte locaties ( oa. parken, industieterreinen, viaducten, parkeerplaatsen) in en rondom de steden.

We starten om en om in Steenwijk en Meppel, de 1e en de 3e dinsdag van de maand in Steenwijk en de 2e en de 4e in Meppel. De startlocaties zijn:

Meppel - Carpool Meppel Noordwest aan de Bremerbergweg (de P bij de watertoren). Steenwijk - Parkeerterrein aan de Oosterpoort.

Kijk voor een impressie van de trainingen naar deze video die we vorig jaar tijdens de jeugdtrainingen hebben gemaakt:

https://youtu.be/u3lTO3GNDYs

Lijkt het je leuk en blijf je ook graag in de winter in (top)vorm... meld je dan nu aan!!! Dit kan door een mail te sturen naar trainingen@mtbhavelte.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Belangrijk voor de "Moonlight citybiking" in Steenwijk en Meppel is dat er gezorgd wordt voor goede verlichting (voor en achter) en eventueel aanvullende een fel verkeershesje (niet verplicht wel veilig!). Zonder verlichting wordt er niet getraind!!!

Tips:
Via deze (http://www.mtb-led.com/) link is een "relatief" goedkope lamp aan te schaffen die erg veel licht geeft, natuurlijk zijn er hier naast ook voldoende andere (goedkopere) lampen die voldoen.

Een verkeershesje bij de Action kost minder dan 2 euro;

Vragen of ideeën?
Als er nog vragen, ideeën of suggesties zijn mail dan naar

trainingen@mtbhavelte.nl of bel naar 06-45056533.

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu