Nieuws

Opening route Holtingerveld

opening 1Zaterdag 17 oktober is feestelijk de "groene MTB-route" geopend door wethouder Klaas Smit namens het college van de Gemeente Westerveld. Ruim 50 jeugdleden, kaderleden en enkele ouders waren van de partij. Omdat de route na 3 dagen regen geen echte aanrader is hebben we een aantal activiteiten op het terrein gedaan. Olaf Noordbergen had een mooi programma gemaakt en de kids konden zich prima uitleven.

Omdat ook andere vereniging zich presenteerden werd het een gezellig geheel met klimmen en klauteren, pijl en boogschieten en nog iets van een buis met allerlei vreemde capriolen.

 

De vereniging is heel blij met de nieuwe route, dankt alle vrijwilligers voor hun inzet en Pete Beijne en Genet Blauw in het bijzonder voor hun niet aflatende inzet en doorzettingsvermogen. Hopelijk kunnen we in de komende tijd iets meer doen aan een bike-parkachtige start van de route, het verbeteren van de natte omstandigheden zodat we hem nog aantrekkelijker kunnen maken.

 

opening 2

 

Bike Totaal Havelte had 5 fietsen beschikbaar gesteld. Een tiental kindern hebben hierdoor het mountainbiken deze dag kunnen proberen. Fijn dat iedereen zo kon meedoen. 

 

opening 3

 

 

 

 

 

 

De jongste telg van de vereniging: Herbert en Metty werden kregen vrijdag een zoon, Matz. Herbert vond zaterdag toch even de tijd om de hond uit te laten en meteen iets van de opening van de route mee te krijgen.

 

 

 

Ruud maakte foto's, je kunt ze hier allemaal bekijken.

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu