Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering

ledenvergaderingHierbij nodigen wij de leden van de Mountainbikevereniging Havelte en omgeving uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging op woensdag 18 november om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum de Veldkei in Havelte.

 

 

Agenda:

 

1. Opening

 

2. Verslag ledenvergadering 25 maart 2015

 

3. Ingekomen stukken en mededelingen

 

4. Begroting 2015

 

5. Activiteitenplanning 2016

 

6. Vrijwilliger van het jaar, wie wordt genomineerd

Ieder jaar houden we de verkiezing van vrijwilliger(ster) van het jaar van MTB vereniging Havelte en omgeving. Ook dit jaar roepen wij onze leden weer op iemand voor te dragen om tot vrijwilliger van het jaar te worden benoemd.

In 2014 was het Bert Groenestege die voor zijn jarenlange inzet voor de jeugdtrainingen en het beheer en onderhoud van de 15 KNWU fietsen de eer kreeg.

Tot 1 januari kunt u uw vrijwilliger van het jaar voordragen. Het bestuur zal dan in haar eerste AB vergadering 2016 de voordrachten bespreken en een keuze maken. Schroom niet en stel uw favoriet voor.

 

7. Rondvraag en sluiting

 

8. Pauze

 

Programma na de pauze:
Na de pauze komt de Nederlands kampioen MTB bij de dames Anne Terpstra iets vertellen over haar ervaringen en ambities. Anne is oud lid van onze vereniging en zal het een en ander vertellen over de weg die zij daarna gegaan is en wat haar plannen zijn. Verder heeft ze mogelijk tips en trucs betreffende voeding en training. Kortom leuk en interessant om hier bij aanwezig te zijn!

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu