Nieuws

Ledenvergadering heeft kleine opkomst

received 1187789017903833Op woensdag 18 november is de ledenvergadering geweest, dit zijn de aandachtspunten:

- helaas was de opkomst slecht en waren er 21 leden in de Veldkei (inclusief het bestuur).

- de begroting is besproken en door Jorg van Aartsen toegelicht.

- De contributie wordt verhoogd met € 2,50 en de volwassen leden die wekelijks trainen en de Jeugdselectie betalen in 2016 eenmalig een bedrag van € 20,00 voor het voorzieningentrainingspakket.

- de familie Vermeer uit Wapse is zo blij met de huidige aanpak van de jeugdtrainingen dat ze een royale gift hebben gedaan voor de verenigingskas.

- Peter werd bedankt voor zijn tomeloze inzet voor de realisatie van de Groene route rond het Holtingerveld.

- Daarbij werd opgemerkt dat we mogelijkheden krijgen (euro's) om actief te investeren in het verbeteren van de route en het aanleggen van het bike park.

- De activiteitenagenda werd doorlopen en nieuw op de agenda is de zomeravondcompetitie. ( 4 avondwedstrijden tussen de maanden Mei en Augustus)

- Oproep om de vrijwilliger van het jaar aan te melden bij het bestuur.

- Er komt een nieuwe foto bij de firma Jubbega te hangen zodat de kopjes weer passen anno 2015.

 

received 1187789011237167Na de pauze heeft Anne Terpstra ons meegenomen in haar mountainbikeleven. Het is grappig dat deze topper 2 jaar bij onze vereniging heeft gefietst en dat zijn in de twee jaar het fietsen geleerd heeft. Ze naam ons mee in de ontwikkeling en ervaringen internationaal en waar ze nu staat. Ze probeert in 2016 voor Nederland uit te komen op de Olympische spelen van Rio. Ze is professionele mountainbiker en haar dag ritme en trainingsarbeid is niet mis.

Ze heeft nog vier kansen en Nederland zal wel op de wereld ranking op plaats 17 moeten staan. Nu staan we 16-de, dus hopen dat één Nederlandse dame aan de norm kan voldoen. Moet ze volgend jaar ook in een wereldbeker of Europees kampioenschap binnen de top 12 rijden. Dat is zeker een flinke opgave.

Aan het eind bedankte Ruud Anne voor haar goede presentatie en sfeervolle betoog van haar weg naar Rio de Janeiro. De aanwezigen hadden een fijne en leerzame avond waarbij het jammer dat de zaal maar half gevuld was.

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

  • za 29 dec oliebollentocht (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden)
  • zo 13 januari...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu