Nieuws

uitslagen 2e wedstrijd wintercompetitie

21-2 startNa een succesvolle start op de Woldberg, was er afgelopen zondag de 2e wedstrijd in de wintercompetitie Steenwijk/Havelte, op de Havelterberg. Na de vele regen van de afgelopen dagen, is de organisatie er toch in geslaagd een aantrekkelijk parcours van ruim 4 kilometer neer te leggen. Ook tijdens de wedstrijden is het niet droog geweest, maar dat weerhield de ruim 130 deelnemers niet om met hun fiets aan de start te staan. Ook was er nog een boven verwachting aantal toeschouwers aanwezig.

 

Om 10.00 uur ging de jongste jeugd van start. Meer dan 20 jongens en meisjes uit de regio, maar ook daarbuiten streden om de prijzen. Hierna de start van de 11/12 jarigen en de 13/14 jarigen. Bij deze jeugd werd vooral een beroep gedaan op de technische vaardigheden, doordat de jongste jeugd, in combinatie met de regen, op het parcours behoorlijk gladde stukken had doen ontstaan.

Het zelfde gold eigenlijk voor de senioren. Ook hier een behoorlijk gladde ondergrond, vooral op de bospassages. Hier werd gestreden in 4 categorieën t.w. nieuwelingen / junioren, licentiehouders 18+, recreanten 18+ en dames. Bij deze gezamenlijke start vertrokken 77 deelnemers, die spannenede wedstrijden neerzetten.

 

Komende zondag, 28 maart is de derde wedstrijd op de Havelterberg, waarna op 6 maart de finale zal worden verreden op de Woldberg in Steenwijk.

 

Klik hier voor alle uitslagen     Klik hier voor alle foto's

 

finish 21-2

 

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu