Nieuws

Training in Oldebroek

FB IMG 1459970160809Zaterdag 2 april was het zover. Het mooie weer komt eraan dus was het tijd om het zomerseizoen te openen. We hadden contact gehad met de Mountainbikevereniging Oldebroek en we waren van harte welkom om eens een training samen te doen op hun fantastische parcours.

De weersverwachtingen waren geweldig wat dus ook resulteerde in een mooie opkomst van al onze jeugdleden. Het bikepark kleurde volledig rood.

De jeugd was razend enthousiast en zonder enige opdracht van de trainers werd er al spoedig warm gereden op het uitdagende parcours. Tegen twee uur verzamelden we ons en werden we gemixt met de Oldebroeker jeugd. Door middel van wat sprintjes werden ze ingedeeld in categorieën waarna de echte training begon.

We splitsten op in een aantal groepen en in samenspraak met hun trainers verdeelden we ons over het terrein. Mooie bochten, een technisch gedeelte, een paar rock gardens en een aantal pittige klimmetjes boden mooie mogelijkheden om een uitdagende training te geven. De tijd vloog dan ook voorbij. Tegen het einde werd er door de groepen 2 tot en met 5 nog een pittig wedstrijdje FB IMG 1459970139784gereden.

Tijdens het napraten met de trainers kwam hun prachtige parcours ter sprake, terwijl zij juist best jaloers waren op ons uitgestrekte trainingsgebied. We hebben ze dan ook uitgenodigd om eens een training bij ons te komen meedraaien.

Alle deelnemers, trainers, begeleiders en ouders ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Bernhard Mansier.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu