Nieuws

Geen zaterdagmiddagtraining, oproep vrijwilligers

start dikke banden kleinBeste biker,

Komende zaterdag (23 april) is er geen zaterdagmiddagtraining maar dikkebandenrace (ook voor jeugdleden van de MTB ver. Havelte eo.)!!

 

Tijdens de MTB Koningscup op de site van de Havelterberg wordt voor de 5e keer de dikkebandenrace gehouden, iedereen tussen de 7 en 12 jaar mag mee doen. Deelname is gratis en de wedstrijden beginnen om 14.00 uur (inschrijven vanaf 13.00 uur). Meer informatie: http://www.mtbhavelte.nl/index.php/nieuws/959-rabo-dikke-banden-wedstrijd

 

Vrijwilligers tekort

Het komende weekend hebben wij vrijwilligers nodig bij de MTB koningscup om diverse posten te bezetten en hand en spandiensten uit te voeren. We hebben momenteel nog een onderbezetting op de zaterdagmiddag en bij het opruimen zondag aan het einde van de dag kunnen we extra handen gebruiken! Dus als je nog wat tijd en energie over hebt ... meld je dan aan via wbosscha@ziggo.nl of meld je op de dag zelf bij een lid van de wedstrijdcommissie (oa. Wolter Bosscha, Rik Smit, Henk de Vries en Peter Beijne). Met een klein beetje inzet van iedereen kunnen we er ook dit jaar weer een fantastisch evenement van maken!!!

Zeg het voort! Zeg het voort!!

Met vriendelijke groeten,

De trainers- en wedstrijdcommissie van MTB ver. Havelte eo.

trainingen@mtbhavelte.nl

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu