Nieuws

Succesvol MTB weekend op de Havelterberg

prijzen jeugdOndanks de kou en enkele stevige hagelbuien, kijkt de organisatie van de Rabo Landelijke Jeugdwedstrijd op zaterdag en de Koningscup voor de senioren op zondag, terug op een succesvol mountainbike weekend. Met ruim 550 deelnemers over de beide dagen en het nodige publiek, was het gezellig druk op de wedstrijdlocatie, de voormalige Amerikaanse basis. Naast vele regionale renners ook deelnemers uit alle delen van ons land. Op de deelnemerslijsten plaatsnamen als Burgh-Haamstede, Sittard en Anna-Paulowna. Klapstuk was op zondagmiddag de wedstrijd van de Elite mannen en beloften, waar de winst ging naar de jonge David Nordemann uit Nijmegen, die daarmee toppers als Niels Wubben en Jeroen Boelen voor wist te blijven.

podium eliteEen leuke verrassing voor de organisatie was, dat de directievoorzitter van de Rabobank Zuidwest-Drenthe, hoofdsponsor van de landelijke jeugdwedstrijd, tijd vrij had gemaakt om de prijsuitreiking bij de jeugd te doen.

Dit evenement werd mogelijk gemaakt door de medewerking van een 60-tal vrijwilligers en natuurlijk de verenigings-sponsoren. De organiserende vereniging (mountainbikevereniging Havelte e.o) hoopt volgend jaar voor de 20e keer de nationale wedstrijden naar de Havelterberg te kunnen halen.

Tijdens de zomermaanden zal op de Havelterberg een zomeravondcompetitie plaatsvinden. Het betreft hier 4 zgn. interclubwedstrijden (open voor iedereen) Deze wedstrijden worden gehouden op de volgende data: 25 mei, 15 juni (tevens clubkampioenschap senioren), 6 juli en 24 augustus.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu