Nieuws

Streetrace Havelte

tentOp woensdag 31 augustus organiseren we, in samenwerking met de volksfeestcomissie, de 4e streetrace in de dorpskern van Havelte

De streetrace is een spectaculaire mountainbikewedstrijd over en door kunstmatige hindernissen die speciaal voor deze wedstrijd gemaakt zijn. De streetrace speelt zich af in en om het centrum van Havelte. Hoewel mountainbikers normaal gesproken een voorkeur hebben voor zand (of modder), winnen ook de streetraces over de verharde weg aan populariteit.

Ook dit jaar zullen diverse hindernissen in het parcours zijn opgenomen. Zo is het de bedoeling om o.a. wat hindernissen aan te brengen op feestterrein en het Piet Soerplein. Er is ruimte voor 60 deelnemers per klasse, vol = vol!streetrace

 

Wil je deelnemen aan deze streetrace, download dan (klik hier) het inschrijfformulier  en mail dit naar  streetracehavelte@gmail.com.

De kosten voor deelname bedraagt voor volwassenen € 5,- en voor jeugd t/m 14 jaar € 3,- plus een borg van € 5,- voor het stuurnummerbord. Kosten moeten worden voldaan bij aanmelden op de wedstrijddag.

Dit jaar wordt er met MY laps transponder gereden. Heb je zelf geen transponder dan kun je er één voor huren. Volwassenen betalen hiervoor € 5 en jeugd t/m 14 jaar €2,50.

Vergeet bij het huren van een transponder niet om dit op het inschrijfformulier te vermelden en thuis alvast het machtigingsformulier in te vullen. (klik hier voor het machtigingsformulier)

De startlijst zal in volgorde van inschrijven worden opgemaakt.

 

Starttijden:

Tijd categorie wedstrijdduur
18:00       jeugd 8 tm 12 jaar 20-30 minuten
18:45 funklasse + jeugd 13-14 jaar        45 minuten
19:45 Licentiehouders 45 minuten
± 19:00 Prijs uitreiking jeugd  
± 20:45 Prijs uitreiking volwassenen  

 

 Prijzen:

· Licentiehouders eerste vijf geldprijs . Prijzen worden volgens verhouding 1:3 uitgekeerd.

· Funklasse eerste vijf prijs in natura.

· Jeugd ereprijzen

 

Meedoen mag op een mountainbike met een bandbreedte van minimaal 4 centimeter. Uiteraard mag de fiets geen scherpe uitsteeksels hebben.

Klik hier voor het volledige reglement

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu