Nieuws

Rabobank jeugddag

jeugddag havelte 2Op zaterdag 24 september 2016 wordt er een Rabobank Mountainbike Jeugddag gehouden. Een mooie gelegenheid voor jeugd van 7 t/m 15 jaar die wil kennismaken met het mountainbiken.

Alle verschillende onderdelen van het mountainbiken komen op een speelse manier aan bod; fietsbeheersing, bochtenwerk, snelheid, schakelen, remmen, enz. dit alles wordt uiteraard begeleid door deskundige MTB instructeurs. Tussen de onderdelen door zorg MTB Havelte zorgt voor eten en drinken.

 

Als het je leuk lijkt om deze dag mee te doen moet je je vooraf bij ons aanmelden. De kosten voor deze dag zijn €5,00. Jeugdleden van MTB Havelte zijn ook welkom, ook zij moeten zich vooraf even aanmelden.

 

jeugddag havelteDe inschrijving start om 10 uur. Na het indelen in groepen en uitdelen van MTB's zullen we rond 11 uur met het programma beginnen. De dag zal rond 15 uur eindigen met een korte wedstrijd.

 

Wil je wel eens lekker in het bos fietsen, maar heb je geen mountainbike? Dat is geen probleem, als je het ons uiterlijk woensdag 24 september laat weten, zorgen wij tegen een vergoeding van €5,- voor een fiets en een helm. Omdat het aantal mountainbikes beperkt is worden aanmeldingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Als er geen passende fiets meer beschikbaar is, laten we dat weten.

 

Speciale fietskleding is niet noodzakelijk, zorg wel voor wat sportieve kleding waar een spat modder op mag komen. Geen wijde broekspijpen i.v.m. de fietsketting.

Aanmelden kan bij:

Herbert van Brussel

kids@mtbhavelte.nl

06-45056533

Geef daarbij behalve je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd ook door of je een fiets en helm nodig hebt voor die dag. Geef in dat laatste geval ook je lengte door, zodat we kunnen zorgen voor een passende fiets.

De locatie is de voormalige Amerikaanse basis, aan de Ruiterweg in Havelterberg. Vanaf de A32 afrit nummer 5 (Steenwijk-zuid) richting Havelte.

route site

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu