Nieuws

Onderhoud ATB-Routes

onderhoud

Groot onderhoud

 

Delen van onze ATB-route zijn aan onderhoud toe. Dit onderhoud willen we met zoveel mogelijk anderen doen, zodat we delen Blauwe en Rode route goed aan kunnen pakken.

We verwachten jullie op zaterdag 11 maart a.s. om 8.30 uur bij De Toegangspoort Holtingerveld (vlindertuin) bij de loods van de familie Mensink, Kallenkote 91 in Kallenkote. (Naast autobedrijf Veld de weg in rijden, er staat een groot bord van Mensink). Vanaf daar gaan we het terrein in. Koffie/Thee en wat lekkers staat klaar ook tijdens de werkzaamheden.

Rond de middag wordt er voor de lunch gezorgd. We hopen zo rond 14.30 weer terug te zijn bij De Toegangspoort Holtingerveld (vlindertuin).

Het meenemen van wat gereedschap zoals een schep, kruiwagen is wel wenselijk. Groot gereedschap wordt onder andere door onze sponsor Comfortuin uit Meppel beschikbaar gesteld.

Om een juiste inschatting te maken wie er wel en niet komt en wat dan kunnen aanpakken graag even bericht per mail of je komt en wat voor gereedschap je meeneemt. Suggesties voor welk deel we aan zouden kunnen pakken zijn altijd welkom

 

Hopelijk zien we elkaar 11 maart

Peter Beijne

beheerenonderhoud@mtbhavelte.nl

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • za 6 april start zomerseizoen zaterdagmiddag jeugd
  • za 27 april Rabobank...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu