Kleding

Kleding - algemeen

Onafhankelijk van het weer zijn er een aantal aandachtspunten.
Gebruik voldoende dunne lagen kleding, goed aansluitend aan het lichaam. Te weinig kleding is niet goed, maar te veel ook niet, probeer dit goed in te schatten.
Zorg voor een goed passende helm, waarvan de bandjes strak om het hoofd zitten zodat de helm niet afvliegt bij een valpartij.
Handschoenen verbeteren het grip op het stuur en beschermen bij een val. Een bril beschermt de ogen tegen bv takken, insecten of zand.

 

Kleding - in de winter

Draag bij temperaturen beneden de 15 graden altijd lange mouwen en een lange broek, bij temperaturen onder de 5 graden is thermo-ondergoed aan te raden.
Via het hoofd, de handen en de voeten verliest het lichaam de meeste temperatuur.
Overschoenen (hoezen) houden de schoenen droog zodat de voeten ook warm en droog kunnen blijven. Draag eventueel een muts onder de helm.
Dikkere handschoenen beschermen tegen kou, dit mogen gerust een paar normale handschoenen zijn (HEMA, oid).

 

 

Clubkleding:

Passen en bestellen (bestelformulier)
U kunt de kleding bestellen tijdens speciaal belegde pasavonden. De data zullen op de website bekend worden gemaakt. Ook kan tussendoor (wekelijks van maandag t/m vrijdag van 10-17 uur) gepast en besteld worden. Graag vooraf afspreken met Anneke Jubbega, 0522-242525 (overdag) of per email: administratie@hermanjubbega.nl 

Pas-, bestel- en afhaaladres: Autobedrijf Herman Jubbega VOF, Blankenstein 520 te Meppel (A32 afrit nr 2 tegenover McDonalds).

De kleding moet betaald worden op het moment van bestelling. U kunt contant of per PIN betalen

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

  • 22 juli tm 3 sept. zomerstop
  • di 5 sept. start zomeravondtraining buiten
  • za 9 sept. start najaar trainingen...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu