Trainers en begeleiders

Wie zijn wij?

Groep 1
 Bernhard Manssier

 

 

Hallo, ik ben Bernhard Mansier en ik geef training aan de allerjongsten van de vereniging. Ik woon in Havelte en ik ben in 2015 trainer geworden van groep 1. Elke week geniet ik weer van het enthousiasme van de leerlingen. Het geeft me veel voldoening om de ervaringen die ik in de loop van de jaren heb opgedaan in te zetten om de jeugd een goede basis te geven om met zoveel mogelijk plezier en veilig te kunnen fietsen.

 

 

Mijn naam is Dick Hulstijn en ik ben, samen met Bernard Mansier, trainer van groep 1. Aangezien ik altijd een van onze kinderen naar training in Havelte bracht heb ik het nuttige met het aangename gecombineerd en ben daarom trainer geworden van een vrolijk stel uitgelaten en enthousiaste kinderen.

 Dick Hulsteijn
Groep 2  
   

 

 

 

 

Ik ben Jan Klunder, getrouwd met Erica. We hebben twee kinderen Floris en Eline. Als trainer bij MTB-Havelte hoop ik mijn plezier in het mountainbiken over te brengen aan de kinderen. Door oefeningen in de techniek en uitdagingen te zoeken die passen bij het niveau van de kinderen probeer ik van elke training iets leuks te maken.

 

Jan Klunder

Groep 3

Jeroen Hultink

 

 

Ik ben Jeroen Hultink en woon in Havelte. Samen met Bert en Jeroen train ik groep 3. Mijn dochter Mirthe fietst al een aantal jaren bij de club, in 2013 ben ik begonnen met trainen geven nadat ik een paar keer meegefietst had. Voordat ik trainer werd was ik meer een man van het racefietsen. Ik moet zeggen dat het MTB virus me aardig te pakken heeft gekregen en de racefiets steeds meer in de schuur blijft hangen. Een leuke hobby!

 

Jeroen van Werd. Na 7 jaar penningmeester geweest te zijn bij MTB Havelte leek het me leuk om het ATB-en van wat dichter bij mee te maken en toen mijn dochter ging fietsen, reed papa al gauw achteraan mee. Binnen no-time reed papa vooraan en was hij opeens trainer van groep 1. Het echte trainersvak werd pas geleerd bij de cursus ATB-trainer van de NTFU; deze opleiding heeft echt geholpen om technisch en didactisch een veilige training neer te zetten en de kinderen ook echt iets te leren. Mijn grootste uitdaging is om kinderen (en ook trainers) op een hoger niveau te brengen en ze aan het einde van een training dingen te zien doen, die ze zelf vooraf niet wisten of durfden.

Naast het geven van training heb ik plezier aan het organiseren van andere ATB-zaken: trainingsprogramma voor de Ouders en voor de Opstappers en trainingen op een andere locatie.

 

 

Jeroen van Werd

 

 

Groep 4

Bert Groenestege1

 

 

Mijn naam is Bert Groenestege. Ik kom uit Kuinre, getrouwd met Annet en vader van Tom, Marisa en Iris.

Ik ben samen met Popke de Haan trainer van groep 4. Mountainbiken doe ik al zeker 10 jaar. Mijn passie ligt vooral bij marathonbiking en ik heb onder

tussen al menig marathon gefietst. Ik ben ongeveer 8 jaar geleden begonnen als leider bij de mountainbikevereniging Havelte. Ik vind het erg leuk om de jeugd een beetje uit te

dagen tijdens de trainingen op de zaterdagmiddag en zo nog wat mtb-ervaring mee te geven.

 

 

 

Hallo mijn naam is Popke de Haan ben trainer van MTB vereniging Havelte ben 50 jaar. Ik woon in Luxwoude, ben getrouwd met Netty en heb twee kinderen Julia en Jochem. In mijn jeugd heb ik veel geschaatst en daarnaast ook op de weg gekoerst.

Ik vindt het leuk om onze jeugd te trainen. Mijn motto is dat trainen naast het verbeteren van je conditie en vaardigheden een hoop fun is.

"een training zonder fun is geen training"

Popke de Haan1

Recreantentraining 15+  en dinsdag

 

 

 

Herbert van Brussel

Mijn naam is Herbert van Brussel, de wielersport is echt mijn passie. Daarom beoefen ik inmiddels al meer dan 20 jaar de mountainbikesport, maar ook het wielrennen in recreatief en wedstrijdverband vind ik geweldig. Deze passie wil ik graag met iedereen delen, daarom ben ik nu enige tijd trainer/coach van diverse groepen bij de MTB ver. Havelte, coördineer ik de trainerszaken en ben ik bestuurslid.

Bij het mountainbiken raak je nooit uitgeleerd. Omdat ik mij op dit vlak graag verder wilde gaan ontwikkelen, ben ik diverse trainerscursussen gaan volgen. Een cursus volgen is één, maar om op niveau te blijven volg ik regelmatig diverse workshops en trainingen. Via deze weg ben ik in contact gekomen met het CSE (Landstede) in Zwolle, hier train ik diverse regionale en nationale toptalenten die de droom hebben om professioneel wielrenner, mountainbiker of veldrijder te worden.

Als jullie vragen hebben over de MTB ver. Havelte eo., (club)trainingen, trainingsleer of de wielersport in het algemeen, ben je altijd welkom om contact op te nemen.

jouw foto hier

We zijn altijd op zoek naar trainers en begeleiders voor de jeugd en/of volwassenen, om onze
leden beter te kunnen helpen in hun ontwikkeling op de mountainbike.

 

Klik hier voor meer informatie.

Sponsoren

sponsoren-mrt02017

Kalender

 

 

 

  • vr 23 maart inbreng Kledingbeurs
  • za 24 maart Kledingbeurs
  • di 15 mei bestelling...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu