Recreanten zaterdagmiddag

Recreanten trainingen

w5Recreanten (15+)
Hou je van toeren in de natuur, door de bossen, gezelligheid en wil je je MTB skills verbeteren? Dan zijn de recreanten trainingen van MTB ver. Havelte eo. echt iets voor jou. Tijdens deze trainingen verbeter je je basisvaardigheden van het mountainbiken. Zo gaan we bezig met de balans, bochten, steile afdalingen, beklimmingen en/of obstakels? Schrijf je snel in! Fiets je al langer? Geen probleem, sluit lekker aan iedereen kan hier nog iets van oppikken!

Deze trainingen zijn ook geschikt voor de start2bikers/opstappers van afgelopen seizoen!!

Inschrijven: trainingen@mtbhavelte.nl (o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, email, en MTB ervaring)

Startlocatie: Toegangspoort Holtingerveld te Havelte, Van helomaweg 14

Trainingsdatum: 2-wekelijkse op de 1e en 3e zaterdag van de maand (juli en augustus is zomerstop). Na de kerstvakantie en zomervakentie starten we op de zaterdag 1e zaterdag in januari resp. september weer met de trainingen.

Tijd: 14.00 tot ca. 15.30 a 16.00 uur

Kosten: De eerste 2 deelnames zijn gratis, als je hierna wil aansluiten verwachten we dat je lid wordt van de MTB ver. Havelte. De kosten hiervoor bedragen 50 euro per jaar voor het basislidmaatschap, hierin zit tevens het lidmaatschap bij de NTFu en de daarbij horende verzekering.

automatisch het lidmaatschap bij de NTFU en de daarbij horende verzekering, hiernaast 20 euro per jaar voor

deelname aan de trainingen.

Kleding: Bij de MTB ver. Havelte eo. is er een ongeschreven regel dat iedereen in clubkleding rijdt. U kunt voor gereduceerd tarief een kledingpakket aanschaffen.  (http://www.mtbhavelte.nl/index.php/clubinfo/kleding)

Fietsverhuur: Dit is mogelijk maar dat dient men zelf te verzorgen, huur van MTB en helm kost €20 per dag

(http://www.vredenburgbiketotaal.nl/)

Als er op voorhand nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik dit graag.

Met vriendelijke groeten,

Namens de Trainers MTB ver. Havelte eo.
Herbert van Brussel

M: 06 - 45056533
E: trainingen@mtbhavelte.nl


 

 

Trainingsregels

Er zijn een aantal simpele regels die tijdens de trainingen van de vereniging in acht genomen moeten worden vanwege je eigen veiligheid, plezier en die van je clubgenoten. Klik hier voor de regels