Lars Smit - Junior

Lars heeft alle jeugdcategorien doorlopen. Van zijn leeftijdgenoten zijn velen gestopt maar Lars is doorgegaan. Omdat hij het leuk vond maar vooral omdat het een doorzetter is. Lars is technisch sterk en is een goede klimmer. Op de weg staat hij ook zijn mannetje en als het programma het toelaat is hij hier ook te vinden.

 


 

Yvar Kortleve - Amateur

Yvar is ons boomlange powerhouse en hard fietsen is zijn “middle name”. Bovendien zijn weinig mensen zo technisch als Yvar hetgeen gezien zijn lengte een hele prestatie genoemd mag worden. Naast de MTB is Yvar actief op de gravelbike en ook hier rijdt hij regelmatig korte uitslagen.


 

Ruben Versluis - Master 40+

Onze wegkapitein. Ruben is vorige jaar vice kampioen op het NK-MTB masters 40+ geworden en heeft het gevoel dat er nog meer inzit. Zijn inzet is tomeloos maar ook zal hij de jonger renners helpen in hun ontwikkeling en parcourskennis. Ruben is ook in zijn werkzame leven actief in de MTB-sport.


 

Gijs Horsthuis - Nieuweling

Niemand daalt zo hard als Gijs. Technische passages zijn voor hem eerder een uitdaging dan een probleem. Hoewel hij in het begin regelmatig uitviel door valpartijen en ander onheil heeft hij de rust  gevonden. In 2024 verwachten we dat deze groei doorzet en dat Gijs het beste uit zichzelf zal halen.


 

Thomas Kragt - Nieuweling

Onze krachtmens, al heel vroeg. Thomas is sterk en kan lang hard rijden. Op technisch vlak heeft hij zich sterk ontwikkeld en Thomas heeft bewezen een doorzetter te zijn en te luisteren naar adviezen. In zijn eerste jaren heeft hij door blessures als gevolg van valpartijen regelmatig aan de kant gezeten maar altijd weer keerde hij sterker terug.


 

Steijn van Gelderen - Nieuweling

Steijn heeft vrijwel alle jeugdcategorien doorlopen. Regelmatig verrast hij ons met zijn inzet. Steijn is goed coachbaar en heeft bewezen in de zware technische parcoursen zijn mannetje te staan. Soms verwacht maar vaak ook onverwacht Elk seizoen is zijn inzet omhoog gegaan zet hij stappen in het peleton. Bij tegenslag blijft Steijn rustig en handelt dan slim en bedachtzaam.