We hebben de goedkeuringen van de terreineigenaren, waar we erg blij mee zijn. En dus kunnen we los!

Klik op de onderstaande links voor de KNWU Website :


 


Locatie Havelterberg is de voormalige Amerikaanse Basis Ruiterweg Havelterberg

Locatie Woldberg is Bergweg 72 (Parkeerplaats SBB) Tuk

Om te kunnen deelnemen aan wedstrijden is een inschrijving bij de KNWU noodzakelijk (het eerdere basislidmaatschap). Dit kan voor leden van MTB Havelte door de vereniging worden geregeld. De kosten van € 14,00 zullen via automatische incasso in rekening worden gebracht. Indien je dit wilt kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@mtbhavelte.nl

Naast een aanmelding bij de KNWU is een startlicentie noodzakelijk, deze kun je zelf aanvragen op “mijnKNWU” zodra je bent aangemeld. Meer informatie over licenties en kosten op de website van de KNWU Licenties – KNWU

KNWU | startlicentie | Alles over de startlicentie – KNWU

Tevens is er de mogelijkheid om een KNWU-Dagstartlicentie á € 2,- aan te schaffen. Dit proces verloopt geheel digitaal inclusief iDeal betaling en kan tot 5 dagen voor de wedstrijd nog via de KNWU-site geregeld worden.

Inschrijvingen vanaf heden uitsluitend via de website van de KNWU, inclusief betaling via iDeal. Bijschrijven te plaatse mogelijk, betaling hier uitsluitend met pin.

De wedstrijden worden gereden met elektronische tijdwaarneming. De dient hiervoor in bezit te zijn van een Mylabs transponder (denk om registratie). Voor degene die geen transponder hebben zijn deze ter plekke te huur.

Mochten er nog vragen zijn, dan even een mailtje naar wedstrijd@mtbhavelte.nl

Namens de wedstrijdcommissie

Wolter Bosscha