Vrijwilligers

MTB vereniging Havelte is een snel groeiende vereniging. Uiteraard zijn alle werkzaamheden de afgelopen jaren met veel plezier gedaan door een groot aantal vrijwilligers. We zijn nu op een punt gekomen dat er vraag is naar mensen die willen meewerken aan de verdere opbouw van de vereniging en een bijdrage willen leveren aan de continuïteit.

Om de toekomst van onze vereniging te kunnen garanderen is het nodig te kunnen bouwen en vertrouwen op vrijwilligers. Alleen met vrijwilligers kunnen we onze vereniging draaiende houden!!

De Mountainbike vereniging Havelte eo. is een vereniging van, voor en door mountainbikers. Zet daarom uw fiets eens aan de kant voor het plezier van een ander! Met een klein beetje inzet door iedereen maken we het verschil en een fantastisch leuke vereniging!

Door even (<3min.) de vragen in deze link in te vullen, weet de vereniging wat u leuk vindt om te doen en wat bij uw behoeften aansluit!

Bij vragen, ideeën of opmerkingen kunt u contact opnemen met;

e-mail vrijwilligers@mtbhavelte.nl

Vrijwilligers Vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste MTB liefhebbers die iets voor de vereniging wil doen. Heb je een beetje tijd over, neem dan gerust contact met ons op.

info@mtbhavelte.nl