Volwassenen dinsdagavond 'nightbiken'

Het is zonde om de goede conditie die je hebt opgebouwd in de zomer helemaal te verliezen, daarom biedt MTB Havelte in de winterperiode het 'nightbiken' aan van oktober tot en met maart. Tijdens deze MTB-trainingen wordt wekelijks op de dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur, een afwisselend programma verzorgd in Steenwijk of de Havelterberg.

De trainingen bestaan uit intensieve en/of technische trainingsblokken op verkeersluwe verlichtte locaties (o.a. parken, industieterreinen, viaducten, parkeerplaatsen).

We starten om en om in Steenwijk (de even weken) en Havelterberg (de oneven weken). De startlocaties zijn:

Havelterberg - boven aan de toegangsweg richting de site.

Steenwijk - Parkeerterrein aan de Oosterpoort.

Kijk voor een impressie van de trainingen naar deze video die we tijdens de jeugdtrainingen hebben gemaakt:

https://youtu.be/u3lTO3GNDYs

Lijkt het je leuk en blijf je ook graag in de winter in (top)vorm... meld je dan nu aan! Dit kan door een mail te sturen naar trainingen@mtbhavelte.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Belangrijk voor het 'nightbiken' in Steenwijk en Havelterberg is dat er gezorgd wordt voor goede verlichting (voor en achter) en eventueel aanvullende een fel verkeershesje (niet verplicht wel veilig!). Zonder verlichting wordt er niet getraind!!!

Een verkeershesje bij de Action kost minder dan 2 euro;

Vragen of ideeën?
Als er nog vragen, ideeën of suggesties zijn mail dan naar trainingen@mtbhavelte.nl

 

Trainingsregels

Er zijn een aantal simpele regels die tijdens de trainingen van de vereniging in acht genomen moeten worden vanwege je eigen veiligheid, plezier en die van je clubgenoten. Klik hier voor de regels