Kleding

Kleding - algemeen

Onafhankelijk van het weer zijn er een aantal aandachtspunten.
Gebruik voldoende dunne lagen kleding, goed aansluitend aan het lichaam. Te weinig kleding is niet goed, maar te veel ook niet, probeer dit goed in te schatten.
Zorg voor een goed passende helm, waarvan de bandjes strak om het hoofd zitten zodat de helm niet afvliegt bij een valpartij.
Handschoenen verbeteren het grip op het stuur en beschermen bij een val. Een bril beschermt de ogen tegen bv takken, insecten of zand.

Kleding - in de winter

Draag bij temperaturen beneden de 15 graden altijd lange mouwen en een lange broek, bij temperaturen onder de 5 graden is thermo-ondergoed aan te raden.
Via het hoofd, de handen en de voeten verliest het lichaam de meeste temperatuur.
Overschoenen (hoezen) houden de schoenen droog zodat de voeten ook warm en droog kunnen blijven. Draag eventueel een muts onder de helm.
Dikkere handschoenen beschermen tegen kou, dit mogen gerust een paar normale handschoenen zijn (HEMA, oid).

Clubkleding

Regelmatig is het voor alle leden van MTB Havelte e.o. mogelijk om nieuwe kleding online in onze webshop te bestellen. Houd de nieuwsberichten op de website in de gaten wanneer dit kan. De website waarop dit mogelijk is bereik je door op de onderstaande link te klikken. Webshop Havelte , de toegangscode is havelte

Je komt in de my bio-racer webwinkel van MTB Havelte e.o. terecht.

Als je voor de eerste keer de webshop bezoekt, maak je eerst een eigen account aan. Vervolgens kun je in de webshop gaan winkelen. Als je in de webshop bent spreekt alles eigenlijk voor zich. Je kunt kiezen uit de verschillende kledingstukken. Bij ieder product staat ook de prijs van het artikel afgebeeld.

De kleding, die is afgebeeld is niet helemaal het ontwerp voor MTB Havelte e.o., dit ontwerp vind je onder het kopje design.
Mocht het niet gelukt zijn om te komen passen: bij de aangeboden artikelen staan ook maattabellen.

In de webshop wordt aangegeven hoeveel dagen je nog kunt bestellen. Als de webshop gesloten is wordt de kleding geproduceerd. Het is dan ongeveer drie weken lang niet mogelijk om nieuwe kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent. De bestelde kleding wordt direct online afgerekend. Na het sluiten van de webshop wordt de kleding geproduceerd. De sluitingsdata vind je in de kalender. De verwachting is dat de kleding dan na 6 weken klaar is. De kleding wordt dan in 1 keer verstuurd en door ons uitgegeven.

Wij hopen in ieder geval dat er veel kleding wordt besteld. Het zou mooi zijn om iedereen straks in de nieuwe outfit vaak in de bossen en tijdens de wedstrijden tegen te komen.