najaarsledenvergadering 2012

Woensdag 21 november 2012 is de najaarsvergadering van onze vereniging gehouden in De Veldkei in Havelte. Ruim 30 leden waren aanwezig en hebben een sfeervolle avond gehad. De agenda was niet echt schokkend, we hebben 520 leden en de begroting voor 2013 laat een tekort zien van € 1.000,00. Dat bedrag wil het bestuur stoppen in een Jubileumprogramma op zaterdag 22 juni en uit de reserves halen. Verder werd het programma doorgenomen en zijn er ideeën geuit over de Koninginnecup 2013. Naast het vinden van een hoofdsponsor, Arend Benthem stopt dit jaar, staat ook het programma en de mogelijke deelnemers ter discussie. De trainers en wedstrijdcommissie gaan zich beraden over de uitwerking. Zo ook zijn er enkele nieuwe activiteiten o.a. een straatrace in de zomer en een wintercompetitie met meerdere starts in de regio. Verder hebben we het gehad over de route, het kappen van de bomen en hoe de rode route eventueel aantrekkelijker kan worden gemaakt.

ledenvergadering-naj2012-1Aan het eind van de vergadering werd stilgestaan bij de Nederlandskampioen Masters 30+ Chritiaan Last die in het zonnetje werd gezet. Zes keer de beste van Nederland zijn is heel knap!

ledenvergadering-naj2012-3Daarnaast werden alle trainers, begeleiders en vrijwilligers die regelmatig in de weer zijn voor de club, voorzien van een schitterend rode clubjas met op de borst het verenigingslogo. Een heel leuk Sinterklaas cadeau van het bestuur!

ledenvergadering-naj2012-2Na de pauze hebben Jannie en Wolter Bosscha een presentatie gehouden over hun reis naar de Olympische spelen in Londen. Een reis die mogelijk is gemaakt door Henk Jaap Moorlag, die Jannie als vrijwilligster wilde eren. Dat is helemaal gelukt want de familie Bosscha heeft zich prima vermaakt en hebben gevlogen en genoten in het Heinekenhuis. Dat was al een ervaring op zich en dan het complex waar alles plaatsvond. Zeer indrukwekkend. Na afloop werden Jannie en Wolter en Peter Beijne bedankt voor hun bijdrage aan deze avond. Peter had de jassen geregeld. Top. Ruud dankte iedereen voor zijn of haar inbreng en op naar de oliebollentocht op zaterdag 29 december om 14.00 uur.

Meer Foto’s.