IMG-20190416-WA0005

Opstap oor beginners en instap voor gevorderden

Fiets je wel eens door het bos en denk je dan, oei… die bocht is best lastig of daar is het mulle zand weer, dat wordt afstappen? Zie je ook wel eens op tegen de heuvels of knijp je je billen samen naar beneden rijdend? Dan biedt MTB-Havelte je de mogelijkheid om deze en andere vaardigheden bij te scholen. Dit is de kans om je techniek te verbeteren en je angsten om te zetten in vertrouwen.
Of heb je al weinig angst en aardig wat techniek, laat je dan verassen door onze trainers. Zij leren je dingen waarvan je waarschijnlijk nog niet eerder aan gedacht hebt.
Ben je een ouder die zijn/haar zoon of dochter elke zaterdag naar de training brengt, dan een 1,5 uur moet wachten tot ze terug komen om vervolgens de enthousiaste verhalen van hen aanhoren, wat ze allemaal weer hebben geleerd? Denk je dan niet, dat wil ook! Wat is er leuker dan een hobby delen?
Nog nooit op een MTB gezeten? Geen probleem, onze trainers nemen iedereen mee om hun fanatisme en kennis over te brengen.

Ben je een ouder waarvan de kinderen nog niet fietsen bij onze vereniging, neem ze dan mee (geen fiets of vraag via de mail hoe een kinderfiets kan reserveren) om ook kennis te maken met deze geweldige sport.

MTB-Havelte start dit seizoen met een groep voor nieuwe, beginnende en gevorderden MTB-ers voor iedereen van 15 jaar en ouder. De trainers staan klaar op zaterdag bij de Hunebedden van Havelte (hunebed D53). We starten om 14.10 uur met training, zodat de ouders hun kinderen eerst naar de jeugdtraining kunnen brengen (deze starten op een andere locatie), en zijn terug omstreeks 15.30 uur.
Kom alleen, samen met je fietsmaatje of samen met je kinderen.

Aanmelden (zeer gewenst) voor deze trainingen kan via jeugd@mtbhavelte.nl (stuur als ouder ook even een appje naar de jeugdtrainer van de zoon/dochter).