kerstman op fietsHet einde van het jaar nadert, dat betekend lekker eten, oliebollen, vuurwerk en een heel druk programma voor de meeste mensen. Daarom zal het (trainings)programma er de komende paar weken anders uit zien dan normaal;

 

Jeugd zaterdagmiddag

Komende zaterdagmiddag 19 december is de laatste training van het jaar. Omdat de kerst en oud en nieuw ongunstig rond het weekend vallen

 gaan we in het nieuwe jaar pas op 9 januari weer beginnen met de trainingen. Wel hebben we in de kerstvakantie de traditionele oliebollentocht op dinsdag 29 december (info volgt op deze website), hou deze datum dus vrij in je agenda!!!

 

Jeugd dinsdagavond

Volwassenen dinsdagavondDe jeugd die op de dinsdagavond traint in SportInn te Steenwijk, is zo lekker op dreef dat ze ook in de kerstvakantie lekker door gaan! Als je door de feestelijkheden niet aanwezig kunt zijn meldt je dan af bij de trainers.

 

Volwassenen dinsdagavond

Op de dinsdagavond wordt er ook fanatiek getraind door de volwassenen tijdens het “Moonlight Citybiken”. Deze groep gaat rond deze feestdagen genieten van een rustperiode en zal vanaf dinsdag 5 januari, de benen weer laten spreken. De eerste training in 2016 zal om 19.00 uur starten in Meppel, vanaf de carpoolplaats bij de watertoren. Als je goede voornemens hebt om wat aan je conditie te doen of de extra kilootjes van de feestdagen weer weg te werken … Dan ben je van harte welkom!!!

 

Alvast fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar toegewenst!!

Namens de trainers van MTB vereniging Havelte eo.