mylaps transponderTijdens de wintercompetitie van Oldebroek, Steenwijk en Havelte zal er gebruik worden gemaakt van het Mylaps tijdregistratie systeem.

Stichting mountainbike Steenwijk 2000 biedt deze transponder nu eenmalig aan voor 30 euro.

Voor dit bedrag krijg je de Prochip Flex en een jaar registratie (t.w.v. 25 euro). De transponder wordt hiermee volledig jouw eigendom.

De transponder biedt meer: Zo hebben een groot aantal wielerverenigingen al een eigen systeem. Ook de meeste wielerbanen (Velodrome) werken met Mylaps. De meeste ijsbanen zijn uitgerust met het systeem. Dit houd in dat wanneer je bv in Thialf de transponder bij je draagt je op het grote scorebord je rondetijden kan zien. Voor alle systemen kijk op de website van Mylaps. Weer thuis steek je de transponder in je PC en kan je alle gegevens terug zien. Klik hier voor verdere informatie en de gebruiksaanwijzing

Wil je eigenaar worden van een Prochip Flex mail dan de volgende gegevens naar Frank Veen en hij zorgt, nadat de betaling rond is, dat de Prochip Flex bij je thuis komt.

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Na overmaking van €30,00 op rekeningnummer: NL74 RABO 0322 0787 84 wordt de transponder opgestuurd naar het genoemde adres.

De aanbieding blijft geldig tot 11 januari. Let op, je kunt de transponder niet op die dag aanschaffen en gebruiken, daarvoor is een internet verbinding nodig.

Renners die nog met de oude transponder rijden oranje of grijs moeten contact opnemen met Mylaps. Deze transponders worden niet meer herkent. Ook al is het abonnement nog niet verlopen contact opnemen met Mylaps. Je kunt je oude transponder dan omruilen voor een nieuwe die het wel doet in het nieuwe systeem. Dit is ook de reden dat hij niet meer herkent word in Cycling 1. Men mag telefonisch contact opnemen met Mylaps 023-7600100 of via een mailtje naar info@mylaps.com

Mocht je zelf geen transponder aan willen schaffen en toch deelnemen aan de wintercompetitie, dan kun je er een huren voor 5 euro per wedstrijd.