Geachte leden en ouders van jeugdleden,

 

Woensdag 23 november j.l. is onze najaar-ledenvergadering gehouden in de Veldkei te Havelte. Een mooie grote opkomst, waarvoor onze dank. Naast de standaard punten in een ledenvergadering ging de aandacht naar onderstaande zaken.

De routes die door vrijwilligers wordt onderhouden, de gebieden waar die routes op liggen, de eigenaren van deze gronden en de plannen van diverse natuurpartijen met het gebied. Het was goed om te horen dat de mening van de aanwezigen eensgezind waren met de gedachten van ons als bestuur.

Het is weer tijd om de vrijwilliger van het jaar 2022 te kiezen. Wie verdient het om extra in het zonnetje gezet te worden vanwege vrijwillige inzet?! Iemand die echt het verschil maakt, het lichtpuntje van de dag is, zich vol enthousiasme inzet? Het maakt niet uit of iemand net gestart is met vrijwilligerswerk of zich al jaren inzet. Wij horen graag wie jij nomineert voor vrijwilliger van het jaar!

De zoektocht naar bestuursleden is begonnen. Vorig jaar is de functie van secretaris vrij gekomen. Deze is helaas tot op heden nog niet ingevuld. Tijdens deze vergadering zijn daar de functies penningmeester en wedstrijdzaken bijgekomen. De laatste twee volgens het schema van aftreden, de eerste wegens een nieuwe baan en verhuisplannen. Via deze nieuwsbrief willen wij jullie vragen om te kijken of een van deze functies bij jou past of dat je iemand weet die interesse heeft. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, je wordt meegenomen door de huidige bestuursleden. Liever een functie delen of een ander idee over de invulling? Kom maar met een mooi voorstel.

Trainen doen we samen, besturen toch ook???

 

Graag horen wij van jullie via voorzitter@mtbhavelte.nl

 

 

Het bestuur.