Beste leden,

 

Zoals de meesten van jullie uiteraard al weten is MTB Havelte e.o. dit jaar de organisator van het Unive NK MTB Jeugd 2020. Dit kampioenschap zal op zaterdag 3 oktober plaatsvinden op de Woldberg nabij Steenwijk.

Wij zijn als vereniging natuurlijk hartstikke trots dat wij dit mogen/kunnen organiseren in deze lastige tijd. Door de Covid-19 regels zal dit evenement anders vormgegeven moeten worden dan we het normaliter zouden doen. We hebben dan ook meer vrijwilligers nodig om dit alles in goede banen te leiden. Dus wie zou er een steentje willen bijdragen? Samen kunnen we ervoor zorgen dat we weer een supermooi evenement neer zetten!

 

We willen vrijdagochtend 2 oktober beginnen met het parkoers en de permanence op te bouwen.
Op de wedstrijddag zijn we vrijwilligers nodig voor de diverse posten langs het parcours, catering, fietscontrole en diverse ander zaken die uitgevoerd moeten worden. Uiteraard zijn er ook weer diverse handen nodig om te zorgen dat we de Woldberg zaterdagavond weer netjes achter kunnen laten.

 

Mocht je kunnen en willen helpen om het Unive NK MTB Jeugd 2020 tot een groot succes te maken, geef je dan op via vrijwilligers@mtbhavelte.nl of neem contact op met ondergetekende op 06-11857592

Namens de wedstrijdcommissie van MTB Havelte e.o.

Rik Smit