500e-lid-6Sinds de oprichting van MTB Havelte in februari 1998 en konden we in maart 2009 ons 400ste lid verwelkomen. Afgelopen week hebben inmiddels ons 500ste lid mogen begroeten: het is de 7 jarige Irza Lugtmeijer uit Kallenkote! Saillant detail is dat zij op dit moment tevens het jongste lid is van de vereniging.

In tegenstelling tot de landelijke tendens mag MTB Havelte zich de laatste jaren verheugen op een behoorlijke groeiend ledenaantal, zowel bij de jeugd als bij de senioren. De vereniging heeft voor elk wat wils: wedstrijdrijden op het hoogste landelijke niveau of gewoon op de zondagochtend met een “kluppie” over ons eigen parcours rijden. De vereniging kent een behoorlijke kern van vaste leden en vrijwilligers: opzeggen geschiedt eigenlijk alleen om medische redenen of bij verhuizing.

500e-lid-1
Het bestuur heeft besloten om dit heugelijke feit op gepaste wijze te vieren en heeft de gelukkige in het zonnetje gezet: de pers was uitgenodigd en de fotograaf stond al klaar om bij Mitsubishi- en Hyundaidealer Herman Jubbega te Meppel een klein feestje te bouwen. Irza is daar door de vereniging aangekleed in een shirt met korte + lange mouw en een korte + lange koersbroek, zodat zij haar entree bij MTB Havelte in stijl kan maken.

Het bestuur van MTB Havelte wens Irza heel veel fietsplezier toe!

Op de foto met natuurlijk Irza Lugtmeijer in het midden:
• Anneke Jubbega – kleding
• Werner Eikelboom – jeugdcommissie
• Jeroen van Werd – penningmeester/ledenadministratie

Voor meer foto’s zie webalbum MTB-Havelte