staphorst1Onder het motto “verandering van spijs doet eten” gaan we op zaterdag 26 november 2016 de jeugdtraining organiseren in Staphorst. Hier ligt een spiksplinternieuwe ATB-route van (in totaal) 26 km, die kan worden afgekort tot 18 km en evt 8 km, zodat deze route voor iedereen goed te doen is. Langs de route is er voldoende gelegenheid om een paar leuke en leerzame oefeningen te doen (vooral remmen en bochten oefenen is hier nodig).

 

Vanaf maart 2016 is een grote groep vrijwilligers bezig geweest om de bestaande ATB-route in Staphorst (oorspronkelijk 13 km met veel rechte stukken) om te bouwen, uitdagender te maken en te verlengen. Op zaterdag 26 november wordt deze nieuwe route officieel geopend door de burgemeester van Staphorst en wij zijn door de organiserende vereniging WTC Staphorst uitgenodigd om dit feestje bij te wonen.

 

We starten om 13.45 uur vanaf de parkeerplaats bij “De Zwarte Dennen” aan de Vijverweg te Staphorst (parkeerplaats bij de kiosk). Aankomst en inloop vanaf zijn 13.00 uur. Om 13.30 uur vindt de officiële van de route opening plaats.

Meer informatie kun je vinden op: http://www.mtbroutes.nl/route/405/Staphorst

We hopen jullie allemaal te zien in Staphorst!

 

Voor alle duidelijkheid: op zaterdag 26 november 2016 wordt er geen training in Havelte gegeven.