Rene_GaastraHallo, mijn naam is Rene Gaastra en ben 37 jaar oud. Ik woon in Steenwijk. Na diverse sporten te hebben gedaan waaronder voetbal en hockey, heb ik 19 jaar geleden besloten om mij te richten op mountainbiken. In 2005 heb ik mijn diploma Wielrentrainer A behaald bij de KNWU. Sindsdien geef ik training aan het VisscherHolland Team en verzorg ik Clinics bij de Stichting Mont Ventoux. Een stichting die zich inzet voor de strijd tegen kanker. In 2012 verzorg ik de trainingen voor de MTB vereniging Havelte e.o.

Ervaring
Ik ben al 19 jaar actief als mountainbiker, waarvan de laatste 7 jaar ook als Mountainbike trainer.

Ik was 12e in de Low Country’s MTB Tour UCI 2001

Ik heb stage gelopen bij Mountainbike vereniging Havelte e.o. Dit was in het kader van mijn opleiding Wielrentrainer (deze vereniging is de grootste mountainbike vereniging van Nederland).

Ik ben sinds 2005 gediplomeerd Wielrentrainer A.

Ik heb samen met mijn team al 9 keer een Nederlands Kampioen Mountainbike afgeleverd in de diverse klassen van de Mountainbikesport, waaronder toptalent Henk Jaap Moorlag (tegenwoordig prof bij Rabobank) en Master Christiaan Last.

Ik zet mij in voor de stichting Mont Ventoux door het geven van clinics en trainingen. (www.grootverzettegenkanker.nl)

Ik ben al 15 jaar werkzaam bij PostNL

Adres
Prinsen Hoven 40
8331JS Steenwijk
06-25546407
rgaastra@home.nl
www.mtbracingteam.nl
Volg mij op Twitter: @mtbracingteam